10 актьори, които просто са се отказали от големи филми

| |

9. Андрю Гарфилд - Dr. Frankenstein


Дългоочакваната от Netflix адаптация на Гийермо дел Торо "Франкенщайн" по Мери Шели звучи като най-перфектното съчетание между артист и творба, което някога е имало, и затова проектът изненадващо привлече множество таланти от А-листата.

Първоначално сред тях беше и Андрю Гарфилд, който трябваше да се превъплъти в ролята на чудовището на Франкенщайн, но в началото на 2024 г. - буквално само няколко седмици преди началото на снимките - беше обявено, че Гарфилд е принуден да напусне поради проблеми с графика, предизвикани от стачката.

Това със сигурност е удар за феновете на двамата, които нямаха търпение да ги видят да работят заедно - да не говорим, че Гарфилд ще играе срещу Оскар Айзък, който ще изиграе д-р Франкенщайн - но не след дълго беше обявен неговият заместник.

Звездата от "Пришълецът и Солтбърн" Джейкъб Елорди наскоро бе потвърден като заместник на Гарфилд и предвид примамливите проекти, в които напоследък се появява изгряващият австралийски актьор, е лесно да се повярва, че той ще представи изпълнение, достойно за оригиналния кастинг.

Автор

Симо

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани