10 актьори, които просто са се отказали от големи филми

| |

Холивуд със сигурност е непостоянен звяр, в който дори след като актьорът е избран за участие в нов мащабен и вълнуващ проект, не можеш да бъдеш 100% сигурен в участието му, докато камерите не започнат да се въртят.

Има безброй причини, поради които даден актьор може да се откаже от проекта, като най-често срещаните фактори са творчески различия и проблеми с графика.

Последните бяха особено трудни през последните месеци след края на стачките на SAG-AFTRA, което доведе до това, че актьорите трябваше да преоценят и пренаредят графиците си, а в някои случаи ги принуди да се откажат от примамливи проекти поради сблъсък с предварително планирана работа.

Винаги е неприятно да видиш как талантлив актьор напуска предполагаемо интригуващ филм, който вероятно би бил от огромна полза за кариерата му, но уви, рядко може да се направи каквото и да е.

А тези 10 оттеглили се, които сме селектирали в следващите редове, вече са заменени с други, не толкова въздействащи предложения.

И все пак, разбира се, феновете просто няма как да не си представят какъв би бил филмът, ако първоначалният избор на актьори се беше осъществил…

10. Стивън Юн - Thunderbolts

Миналия февруари беше обявено, че Стивън Юн е спечелил желаната роля в предстоящия блокбъстър на Марвъл Thunderbolts, и въпреки че Marvel Studios запази ролята на Юн в тайна, създателят на "Живите мъртви" Робърт Къркман разкри миналия ноември, че Юн ще играе The Sentry.

В комиксите Стражът е изключително могъщ герой, подобен на Супермен, който носи голяма отговорност: силите му са придружени от тъмна същност, наречена Пустотата, която гарантира, че всяко негово героично действие ще бъде компенсирано от ужасяващо такова.

Въпреки че феновете на Марвъл бяха развълнувани да видят актьор от калибъра на Юн да работи заедно с Флорънс Пю, Себастиан Стан, Дейвид Харбър и т.н., в началото на годината актьорът с извинение потвърди, че конфликти, свързани със стачки, са го накарали да се откаже.

Няколко седмици по-късно обаче талантливият Люис Пулман - синът на Бил - беше обявен за заместник на Юн и макар да не е толкова нашумяло име като номинираната за "Оскар" звезда от "Живите мъртви", той със сигурност има актьорските качества да се справи с такава ключова роля.

Автор

Симо

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани