7 странни неща, които актьорите е трябвало да направят, за да спечелят роля във филм

| |

2. Кийра Найтли е трябвало да покаже на режисьора Дейвид Кроненбърг някои свои се*с изражения (Опасен метод)

Легендарният режисьор Дейвид Кроненбърг не е известен с това, че прави семейни филми. Зрелите теми в повечето от филмите му - от отвратителния ужас в "Мухата" до ясното с*ксуално съдържание в "Краш" - са предизвиквали много спорове във филмовите среди през годините.

Подобен е и "Опасен метод" от 2011 г. - с*ксуално натоварен разказ за отношенията между Зигмунд Фройд, Карл Юнг и Сабина Шпилрейн, а за да спечели последната роля, Кийра Найтли трябваше да докаже на Кроненбърг, че е способна да предаде с*ксуалното съдържание на филма по ефективен начин.

Как? Трябваше да му покаже лудите си с*кс изражения.

Найтли сподели тази история по време на участието си в предаването "Шоуто на Греъм Нортън", където разкри, че Кроненбърг ѝ се обадил по скайпа и ѝ казал да му покаже най-добрите си "луди с*кс изражения". В желанието си да докаже, че е подходяща за ролята... тя се съгласила:

"Трябваше да се чуя по Skype с Дейвид Кроненбърг, за да може да види какви са планираните ми луди с*кс изражения. Това е ужасно на всяко едно ниво, защото никога преди това не го бях срещал... те трябваше да бъдат като някакви страховитеи с*кс изражения."

За съжаление обаче Skype забива и екранът се спира на изображение на лицето ѝ, изкривено в странно, но секси изражение. Колко унизително.

Автор

whatculture

Коментари

Никога повече
7/10 Твърде бързо Твърде яростноПър
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани