7 странни неща, които актьорите е трябвало да направят, за да спечелят роля във филм

| |

3. Николай Костер-Валдау трябва да се преструва, че се е омазал в ла*на (Отмъщение по женски)

В "Отмъщение по женски" звездата от "Игра на тронове" Николай Костер-Валдау играе Марк, мръсен женкар, който има три дами наведнъж. За негово нещастие те скоро разбират за изневярата му и обединяват сили, за да си отмъстят.

За тази цел трите жени правят поредица от жестоки шеги на Марк, като например карат куче да оближе четката му за зъби или добавят крем за премахване на косата в шампоана му. Ужасно.

Освен това те решават да добавят в питието му слабителни, което го кара да не устиска до тоалетната и колкото и да е странно, това е сцената, която първоначално е донесла ролята на Костер-Валдау.

Актьорът разказва пред E! News, че докато се опитвал да си осигури ролята пред режисьора Ник Касаветис, го помолили да изпълни сцената със слабителното пред камерата. Като се има предвид, че е получил работата, можем само да предположим, че е изиграл абсолютно страхотно представление.

Вместо да се смути от тази странна част от процеса на прослушване, Костер-Валдау всъщност я намира за "забавна", което не е твърде изненадващо, като се има предвид, че е свикнал да прави с*кс с екранната си сестра в "Игра на тронове".

Автор

whatculture

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани