7 странни неща, които актьорите е трябвало да направят, за да спечелят роля във филм

| |

4. Ема Стоун трябваше да си представи така, сякаш ражда (The Favourite)

Героинята на Ема Стоун във филма "Фаворитката" е Абигейл Машам, която през целия сюжет се опитва да спечели кралица Анна, изиграна от Оливия Колман, която спечели "Оскар".

Подобно на Хоулт, Стоун също трябваше да следва някои от странните практики на Лантимос, за да получи ролята си във филма.

Според актрисата режисьорът я е помолил да "се задъхва така, сякаш раждам", докато я е тествал за ролята, въпреки че Абигейл не роди бебе - и всъщност не забременява - в нито един момент от филма:

"Когато се явих на прослушване при Йоргос, той ме накара да се задъхвам, сякаш раждам, по време на репликите. Мисля, че той просто прави това с всички."

Както вече споменахме, филмите на Лантимос са доста странни и сюрреалистични. В същото време обаче те са и доста земни. Може би той изпитва актьорите си по тези странни начини, за да се увери, че могат да играят нормални герои, но в сюрреалистична среда?

Така или иначе, на Стоун не ѝ е било лесно. Опитвали ли сте се да се задъхвате и да говорите едновременно с английски акцент? Това е адски трудно.

Автор

whatculture

Коментари

Никога повече
7/10 Твърде бързо Твърде яростноПър
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани