7 странни неща, които актьорите е трябвало да направят, за да спечелят роля във филм

| |

1. Джордж Лазънби е трябвало да покаже на продуцентите, че не е гей (в "Тайните служби на Нейно Величество")

Една от основните черти на Джеймс Бонд е, че той е изключително опитен в изкуството на любовта. От Шон Конъри до Даниел Крейг, през последните няколко десетилетия той го прави като разходка в парка и не минава нито един филм, в който Бонд да не вкара в леглото си красива жена (или две).

И очевидно продуцентите на филмите за Бонд приемат този аспект на героя наистина сериозно. Толкова сериозно, че дори стигат дотам да "проверяват" дали актьорът, който са избрали да играе Бонд, не е гей.

Джордж Лазенби изиграва емблематичния персонаж в един-единствен филм - "На тайните служби на Нейно Величество" от 1969 г. Преди да бъде избран за ролята, Лазенби е неизвестен актьор и затова, за да се уверят, че е подходящ да играе Бонд, продуцентите го подлагат на редица тестове, като например да го изправят срещу екип от каскадьори, за да видят колко добър е в боя.

Но без съмнение най-странният от тези тестове е "тестът за с*ксуалност", при който Лазенби е настанен в апартамент и е помолен да прави с*кс с няколко жени.

Твърди се, че продуцентите са наели човек, който да доведе момичета в стаята на Лазенби, и странно, този служител е трябвало да остане и да наблюдава "изпълнението" на Лазенби.

Едва ли това е лош ден в офиса, но няма как да ти е удобно от публиката, докато се опитваш да се насладиш на интимен момент. Въпреки това - като се има предвид, че е получил ролята - Лазенби явно се е справил със задачата.

Автор

whatculture

Коментари

Никога повече
7/10 Твърде бързо Твърде яростноПър
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани