Нова поредица "Jackass" за Paramount+

| |

снимка: Paramount Pictures

"Jackass" се завръща на малкия екран, като Paramount+ работи по нов сериал от оригиналните създатели след огромната популярност на "Jackass Forever".

"Въз основа на успеха на "Джакас завинаги" работим със създателите, за да продължим партньорството с нов сериал, който ще донесе още повече нелепи лудории директно в Paramount+", заяви главният изпълнителен директор на Paramount Global Боб Бейкиш във вторник по време на разговора за приходите на компанията за първото тримесечие.

"Jackass Forever", четвъртият филм от дългогодишния франчайз, дебютира на върха на вътрешния боксофис през февруари с по-добри от очакваните 23,5 млн. долара. Филмът включваше класически актьори като Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиус, Дейв Ингланд, Уиймън, Дейнджър Ерен и Престън Лейси, както и няколко нови лица, сред които Рейчъл Улфсън, Шон "Пупи" Макинърни и Джаспър Делфин.

Оригиналният сериал "Jackass" е сензация по MTV в продължение на три минисезона от 2000 до 2001 г., които поставят началото на няколко отделни сериала (включително "Wildboyz" и "Viva La Bam"), както и на множество филми, напомнящи на основните четири от франчайза.

Лидерът на "Jackass" Джони Ноксвил говори пред Variety тази година за това как "Jackass Forever" сигнализира за желанието му да предаде юздите на ново поколение шегаджии.

След особено ужасяващ удар от бик по време на снимките на "Завинаги" Ноксвил каза: "Това бяха големи [каскади] и можеха да завършат също толкова зле. Или по-зле. Направил съм достатъчно. Нямам какво да доказвам. Имам деца за отглеждане. Това е най-важното нещо."

Филмът "Jackass 4.5", състоящ се от допълнителни кадри, заснети по време на създаването на "Jackass Forever", е планиран да бъде пуснат на 20 май по Netflix.

Автор

variety

Коментари

Никога повече
6/10 Страхотно послание и визуални ефекти. Но
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани