11 филма, които имаме търпение да изчакаме на голям екран през 2021 година

| |

В момента 2021 г. е с огромен въпросителен знак във филмовия свят. Със сигурност има доста оптимизъм, тъй като производството и разпространението на ваксината COVID-19 вдъхва надежда, че ще видим животът да се връща към подобие на нормалното, което позволява на зрителите да започнат да пълнят местните кино салони отново, но никой знае какво да очаква напълно - и има много причини индустрията да остане предпазлива. Както стоят нещата, всяко голямо заглавие е просто въпрос на хазарт – дали определената дата на пускане ще даде възможност за генериране на печалба от големия екран.

В крайна сметка някои заглавия ще трябва да се задоволят с ограничени и / или PVоD издания (Премиум видео при поискване) и това може да е подходящо за някои - но излизат и други филми, които няма да имат достъп до тези възможности, и трябва да се забавят, докато се подходящото театрално изживяване е възможно. Това са филми като Дюн и Мисията: Невъзможна 7, които са създадени за пълното потапяне на големия екран и ще бъдат оценени най-добре, заобиколени от кино любители. Има 12 филма, на които конкретно искаме да отделим внимание и ще започнем със заглавието, което е вплетено в най-много противоречия...

 

Дюн / Dune (October 1, 2021)

Едно от най-големите вдъхновения за този списък е разработката, при която Warner Bros ще пусне целия си списък на филмите си през 2021 година, едновременно в кината и на HBO Max, и заглавието, което ни вълнува най-много в това отношение е Дюн / Dune на Денис Вилньов. Филмът е потенциален начинаещ франчайз, който ще позволи на феновете да изживеят света на книгите на автора Франк Хърбърт, както никога досега, а идеята да го видим за първи път в собствения си хол изглежда гранична престъпност. Кинематографичното изследване на Аракис заслужава да се разгърне пред огромни тълпи на масивни екрани - и ако това не може да се случи през 2021 г., нека бъде така. Създателите на филма и звездите зад продукцията определено не са на съгласни с идеята за стрийминг, както и ние.


Смъртта може да почака / No Time To Die (April 2, 2021)


Понастоящем е планирано издаването на филмът на Cary Fukunaga Смъртта може да почака / No Time To Die, да излезе повече от цяла година след първоначалната му дата през 2020, но това е заглавие, което трябва да продължи да се натиска толкова дълго, колкото е необходимо, за да получи подходящо кино представяне. Би било едно, ако това беше просто случаен филм за Джеймс Бонд, но това, което не може да бъде пренебрегнато е, че това е последното приключение на Даниел Крейг като 007 в наследството на франчайза, който заслужава уважение и признание с подходящо излъчване, а именно в кино салон.

 

Автор

Миша

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани