11 филма, които имаме търпение да изчакаме на голям екран през 2021 година

| |

Целият състав на Marvel Cinematic Universe

Разбираемо е, че хората усещат оттеглянето на Marvel, тъй като 2020 г. беше първата година от десетилетие, в която не се разказваха истории от Marvel Cinematic Universe, но ако тази суша трябва да продължи и през 2021 г., нека бъде така. Това, което прави тази ситуация толкова важна е, че следващата година се бележи първото истинско масово начинание на франчайза за разказване на истории на малък екран и макро идеята е, че сюжетните линии могат да се преплитат между филмите и епизодичните разкази, като особеността на това съществува само ако филмите се пускат на различна платформа.

Черната вдовица / Black Widow на Кейт Шортленд, Вечните / Eternals на Клои Джао, Шанг-Чи и легендата на десетте пръстена / Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings на Дестин Даниел Кретън и продължението без име на Спайдърмен: Далеч от дома / Spider-Man: Far From Home sequel на Джон Уотс, са заглавията, които нямаме търпение да ни завладеят, дори и ако трябва да почакаме още малко, за да ги гледаме в подходяща обстановка.

Кендимен / Candyman (August 27, 2021)

В театрите има много филми, които трябва да се пропуснат, но малко тези, които гарантират усещането какво е да гледаш наистина страшен филм с пълна тълпа – всички крещят и подскачат заедно, докато луд хорър се разиграва на големия екран. Искаме това за Candyman на Nia DaCosta. Първият трейлър (който беше пуснат чак през февруари) беше смразяващ, така че можем само да си представим какъв вид ужасяващи реакции ще вдъхнови при визуализацията му на голям екран.

 

Автор

Миша

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани