Tulsa King / Кралят на Тълса

| | | | | |
Tulsa King / Кралят на Тълса

Стрийминг платформи

Резюме

Италиански мафиот от Ню Йорк, принуден да се премести в Тулса, Оклахома. Дуайт „Генерал“ Манфреди точно е освободен от затвора след 25 години. Неговият бос го праща в града, за да организира и извърши престъпна операция. Тъй като не познава никого от района, Дуайт „Генералът“ бавно създава екип около себе си, с който да завърши операцията и да изгради отново собствена мафиотска империя.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

14-02-2023

7/10 Доста приятен сериал!

Не очаквах да ми хареса, когато гледах първия епизод миналата седмица, защото не съм фен на Сталоун. Нека си признаем, че славата му е от това, че играе тъпи ядосани момчета, а в наши дни живеем в различен свят.

Но тук бях приятно изненадан. Вече изгледах първите два епизода и те са добре замислени и добре изпълнени.

Харесват ми модерните моменти, които са вмъкнали, като фермата за трева. А също така ми харесва, че не са направили героя на Сталоун будала, каквато изглежда е тенденцията в телевизията напоследък.

С нетърпение очаквам да видя как ще се развие сезонът!

След епизод 6 прекалено много заплитат историята със семейна драма. Понякога по-малкото е повече и не е нужно сюжетът да се развива в сумати различни посоки. Давам една звезда надолу, защото това прави епизодите по-малко приятни. Ако исках семейна драма, щях да гледам ситком.

0


26-01-2023

9/10 Най-добрата роля на Сталоун от години насам!

Силвестър Сталоун е велик в "Кралят на Тълса"! За Сталоун за да се снима в сериал трябва да има добър сценарий и разбира се, че ще бъде с Тейлър Шеридан в ролята на създателя. Шеридан продължава да прави удар след удар. Той е най-доброто нещо, което се случва на сериалите в момента с невероятни сериали като "Йелоустоун", "1883", "Кметът на Кингстаун" и др. И филми като "Сикарио", "Hell or High Water" и "Wind River". Всичко, до което се докосне, се превръща в злато. Освен това един от другите сценаристи е Терънс Уинтър, който е автор на сериали като "Семейство Сопрано" и "Империя Бордуолк". Няма как този сериал да бъде лош с тези двама начело. В него има всичко, което искате да има в един добър сериал... драма, насилие, комедия и т.н. Сталоун изиграва до съвършенство един много симпатичен истински мъжкар.

0


18-01-2023

9/10 Много увлекателен!

"Кралят на Тълса" за сега ми харесва. Всъщност обичам всичко, което прави Тейлър Шеридан, така че знаех, че това няма да е по-различно. Това е интересен криминален сериал, в който всички актьори, начело със Силвестър Сталоун, се забавляват при създаването му. Става дума за нюйоркски мафиотски бос на име Дуайт "Генерала" Манфреди (Сталоун), който излиза от затвора след 25 години. Той си мисли, че ще бъде посрещнат като герой, но вместо това е изпратен в Тълса, за да управлява нещата. След като не усеща любовта на бандата си, той започва да изгражда своя собствена в Тълса. Някои от тях може да се сторят малко глупави, но като цяло това е наистина добър сериал, който определено си заслужава да се гледа. Очевидно се справя добре, защото вече е обявен втори сезон, което е чудесна новина!

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани