The Peripheral / Периферни тела

| | | | | |
The Peripheral / Периферни тела

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Флин Фишър е жена, която живее в селските райони на южната част на Америка и работи в местен магазин за 3D печат. Флин печели допълнителни доходи като играе виртуални игри. Една вечер тя слага слушалки и се озовава във футуристичен Лондон – мистериозен свят, примамливо различен от нейния собствен. Но това не прилича на никоя друга игра, която е играла преди. Флин започва да осъзнава, че не е във виртуалния свят, а в самата реалност. Някой в Лондон, седемдесет години в бъдещето, е намерил начин да отвори врата към света на Флин. Тя започва да търси кой е той и с каква цел е свързал двата свята.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

08-01-2023

9/10 Всъщност, ефективна научна фантастика за разнообразие

Освежаващо е да видиш научнофантастичен сериал и да избягаш от фентъзи програмирането, което прониква в сериалите за супергерои и свръхестествени явления, които доминират в алтернативните реалности на телевизията.

Това е добър сериал. Героите са развити, а това е трик, когато действието започва доста бързо, което обикновено е знак, че задоволяват нуждите на аудиторията с кратък срок на задържане на вниманието. Да повярваш на героите в ролите им и да се забавляваш още в началото е много добър знак, че сериалът си струва да продължиш да го гледаш.

Морец, Рейнор и Гори са много супер. Също така е хубаво, че действието се развива в Юга, което се случва все повече по телевизията, като все по-малко сериали са заклещени в Ръждивия пояс/L. А. и Ню Йорк. Също така загатва накъде може да върви виртуалната реалност, дори и да не я видим през живота си.

0


11-12-2022

5/10 Губи ме

Губи ме с всеки епизод честно казано.

Започна силно и наистина бях заинтригувана да видя докъде ще стигнат нещата, но в последните няколко епизода просто имам чувството, че сериалът се е забил в "лимбо", където нищо не се случва и събитията се повтарят; това е истинска досада.

Ако е насочен към нещо, надявам се да стигне бързо до него, защото съм почти готова да се откажа от този сериал. Харесвам бавните книги, стига историята наистина да отива нанякъде, но "Периферни тела" просто сякаш вече е изчерпала идеите си.

Ако продължи с постоянните "интензивни разговори" и опити за убийства, докато сюжетът остава в привидно безкрайната си стагнация, тогава се отказвам.

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани