Кoe Мегън Фокс смята за най-ниската точка на своята кариера

|


Меган Фокс е част от някои от най-големите филми от последното десетилетие. Макар че те не са особено добре посрещнати от критиците, не са голямото падение от професионална гледна точка, няма нищо общо участието ѝ в зле продуциран филм. Фокс признава най-лошата част от кариерата ѝ до този момент е филмът, в който тя е била уволнена, а именно третият филм от франчайзът Трансформърс 3 / Transformers: Dark of the Moon (2011), за който тя бе подписала договор. След 6 години изглежда Фокс гледа назад към пропиляната възможност, чувства, че е ударила дъното. Най-голямото ѝ съжаление е, че когато е възможност да се извини, с обещанието на продуцентите да размислят върху решението да я изхвърлят от продукцията - тя отказва да го направи. Според Фокс:

"Това беше наистина дъното в кариерата ми, но без "тази ситуация" не бих получила най-ценния урок толкова бързо. Трябваше само да се извиня - и аз отказах, бях такава егоистка на 23 г. Не можех да проумея, че това е на-правилният начин. Наистина си мислех, че съм светица."

"Тази ситуация", за онези, които може би не знаят, беше времето, в което Фокс сравняваше режисьорския стил на Майкъл Бей с Хитлер. Най-общо казано, сравненията на Хитлер не вървят добре при кой да е, и в този случай те бяха приети, крайно разочарования изпълнителен продуцент на Трансформърс - Стивън Спилбърг, който според изявленията в медиите е този, който нарежда Меган Фокс да бъде уволнена. Тя e имала възможността да изкупи греховете си пред продуцентите, като се извини, но очевидно, че е била млада и непокорна, според това, което Фокс разказва пред Космополитън / Cosmopilitan.  В края на краищата, самоувереността ѝ изиграва лоша шега.

Мегън Фокс е премахната от режисьора Майкъл Бей и ролята ѝ е поета от Роузи Хънтингтън-Уайтли като чисто нова героиня. Това е дебютът на Хънтингтън-Уайтли в киното. Единствената ѝ по-сериозна роля досега е била на една от съпругите на Безсмъртния Джо във филма Лудият Макс: Пътят на яростта / Mad Max: Fury Road (2015).

От друга страна, днес Мегън Фокс смята, че всичко това е урок. Ако не друго, тя вече разбира и приема причината за уволнението си, осъзнава, че това е било най-вярното решение в тази ситуация. Като си припомня това преживяване тя казва, че се е превъзпитала, точно заради тази случка. Тя ясно изразява съжаление, както за първоначалните коментари, така и за липсата на извинение, относно постъпките си.

Макар че уволнението можеше да забави или провали напълно кариерата на Меган Фокс, това не се случи, тъй като Фокс направи няколко големи филма след Трансформърс, като включително се събра отново с Майкъл Бей, който е изпълнителен продуцент на филмите Костенурките нинджа / Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) и Костенурките нинджа: На светло / Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016). Изглежда, че Бей със сигурност е загърбил коментарите и лошите спомени.

Автор

Михаела

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани