Grace and Pedro: Not so awesome adventure / Грейси и Педро: Пухкаво приключение

| | | | |
Grace and Pedro: Not so awesome adventure / Грейси и Педро: Пухкаво приключение

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Грейси и Педро са домашни любимци, нямащи нищо общо помежду си. Грейси е снобско чистокръвно куче, гледащо на себе си като на „перлата в короната', докато Педро е прибран от приют нагъл котарак, предпочитащ да хапва от боклука.

След като семейството решава да се премести, Грейси и Педро си устройват люта разправия на летището и повреждат въртящата се лента за багаж, вследствие на което се озовават изгубени и изоставени без нашийниците си в един плашещ и непознат свят. Между тях и повторното им обединение със семейството лежи опасно пътуване, изпълнено с опасни приключения и колоритни герои.

В крайна сметка Грейси и Педро са принудени да приемат това, което ги обединява - че няма да се откажат от семейството си. Междувременно децата Софи и Гевин също не се отказват от тях и пускат в интернет песен за изгубените си домашни любимци, която неочаквано се превръща в хит. Тази шеметна семейна история ни напомня, че приятелството е не само най-голямата награда в живота, но и най-страхотното приключение!

Тагове

Държава: Canada, South Africa, United States

Коментари, мнения и ревюта

Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани