Retribution / Заложникът

| | | | | |
Retribution / Заложникът

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Мат Търнър (Лиъм Нийсън) е американски бизнесмен, който живее в Берлин. Животът му се преобръща, когато бива въвлечен в безмилостна надпревара с времето, за да спаси семейството си.

Докато кара децата си на училище, тайнствен глас го предупреждава по телефона, че в колата му е заложена бомба. За да предпази семейството си и да разкрие истината, Мат е принуден да следва инструкциите на непознатия и да изпълни множество задачи. А времето го притиска неумолимо…

От продуцентите на "Директен полет" и "Без последна спирка".

Тагове

Държава: France, Germany, Spain, United States

Коментари, мнения и ревюта

12-10-2023

2/10 - Смятам, че сценарият е написан от ChatGPT

Не знам откъде да започна... Диалозите са лоши, дървени и скучни. Актьорската игра е далеч от приятната. Героите са мудни и абсолютно неразвити. Не мога да открия никаква мотивация за лошия герой. Полицията и "Европол" далеч не са реалистични, а като стана дума за Европол: това не е европейско ФБР, както е показано по филмите. И, разбира се, начинът, по който представят Берлин, е болезнен за гледане. Карат по една улица, на следващия завой той е на 20 км в друга част на града.

Просто се радвам, че го видях на промоционална прожекция с евтини билети, защото ако беше редовна прожекция с билети на пълна цена, щях да поискам да ми върнат парите.

2


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани