Ahsoka / Асока

| | | | | |
Ahsoka / Асока

Стрийминг платформи

Резюме

Една дългоочаквана история от поредицата на Дисни за Междузвездни войни. Този път посветена на бившия джедай Асока Тано. След падането на Галактическата империя, Асока разследва появила се за Галактиката заплаха. Актрисата Росарио Доусън изпълнява ролята, както в сезон 2 на „Мандалореца“. Героинята се появява и в сериала анимация „Войната на клонингите“, но тогава е озвучена от друга актриса. Сегашният сериал продължава историята от „Бунтовниците“.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

03-01-2024

9/10 - Това е сериалът по "Междузвездни войни", който всички очаквахме
Дейв Филони и Джон Фавро носят "Междузвездни войни" на плещите си. Те са адаптирали творбата на Джордж Лукас с толкова много прецизност и внимание. Наистина е невероятно колко различно се усеща това представление от всичко останало, което феновете са получили от франчайза напоследък (по възможно най-добрия начин).

Кинематографията е изчистена, действието е невероятно, музиката издига всяка сцена, визуалните ефекти са превъзходни и всеки герой досега изглежда перфектно подбран.

Не е необходимо да имате предварителни познания за "Бунтовници" или "Клонираните", за да се насладите на този сериал, но пък ще повишите преживяването си, ако знаете нещо за него.

Признак за качеството на един сериал е, ако епизодът може да завърши с желание да гледате още от него и мисля, че Асока успя да направи това в премиерния си 2 епизод. Изключително ми е интересно да науча повече за антагонистите и повече за миналото на екипажа на бунтовниците след края на сериала.

Ако сте фенове на франчайза, няма как да сгрешите с Асока.

0


08-11-2023

6/10 - Безсмислен Star Wars Spin Off

Три епизода не са голяма извадка. Химията между героите не е добра и е трудно да се види как това ще се промени. Сабина вероятно ще има още един срив или ще се "поддаде на омразата си!". Вече видяхме как несъвършеният персонаж следва учебните клишета на измъчения самотник. Тя сама се вкара в болницата. След това се занимава с тормоза над дроидите. Няма истинска причина за трансформацията на героите.

Почти нищо не се случи в тази поредица. Единственият герой, който привлича интерес, е шефът на Скарлет уич. Не е ясно как държи силата си, но предполагам, че е нещо като супер джедай. Иска ми се да имам по-добри впечатления, но писарушките, като Фавро, просто нямат креативността, за да движат тези проекти. Как и защо тези сериали се предават на толкова малка група сценаристи?

Историята се насочва към генерал Таун(?), който може да живее или да не живее в друга галактика? Казват ни, че той представлява реална възможност старата империя да се събере. И че сегашната администрация вече е осеяна с бунтовници. Но това е все едно да гледаме пиеса през облак и да слушаме диалога с памук в ушите.

0


10-10-2023

9/10 - Моменти на гениалност, моменти на провал

Това е ревю, базирано на първите два епизода. Първите 15 минути са брилянтни. Двамата тъмни джедаи явно са най-интересната част от сериала, Ашока също беше брилянтна. Проблемите са по отношение на Сабина Рен. Тази неизвестна актриса е направо нелицеприятна. Отчасти това е дело на сценария, като тя се държи по същия начин като главната женска роля в "Индиана Джоунс". Героиня от типа "Аз съм най-добрата и нямам нужда от мъж". Може би образът ѝ ще се подобри в следващите епизоди.

Сюжетът е изложен пред нас, така че има някаква идея за това накъде са се запътили. Този сериал може да бъде велик или не, но тайничко се надявам, че ще бъде страхотен. В предстоящия епизод Да се надяваме, че новобранката с каменно лице, която играе Сабина, ще се поотпусне малко от това да бъде бунтарка със студено лице, за да можем да усетим добре актьорските ѝ умения. Ако главната героиня Сабина продължи да бъде толкова нелицеприятна, сериалът може да се окаже в беда. Ашока се справя чудесно с актьорската игра, така че да се надяваме, че и тя ще получи повече екранно време.

10


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани