Barbie / Барби

| | | | | |
 Barbie / Барби

Стрийминг платформи

Резюме

Да живееш в Барби Ленд означава да си съвършено същество в съвършен свят. Освен ако не изпадаш в екзистенциални кризи всеки ден. Или ако не си Кен.



А какво ще се случи, когато Барби се сблъска с реалността? Впуснете се в приключение заедно с нея и Кен, в търсене на щастие в света на хората.



Станете част от шарения свят на Барби и се пригответе за незабравимо парти, много танци и вълшебно настроение.

Тагове

Държава: United States, United Kingdom

Коментари, мнения и ревюта

07-09-2023

6/10 - Красив филм, но толкова проповеднически

Марго се справя по най-добрия начин с това, което й е дадено, но този филм беше много разочароващ за мен. Беше рекламиран като забавна, странна сатира с почит към други филми. Започна по този начин, но завърши с прекалено драматизирани реплики и финал, който явно се опитваше да накара публиката да почувства нещо, но остави всички просто объркани. И преди да кажете, че съм от старото поколение - не познахте, аз съм на 20 години, така че съм напълно в целевата аудитория на този филм. Най-тъжното е, че в киното имаше родители с децата си, които станаха жертви на лошия маркетинг, защото това не е детски филм. Като цяло хуморът беше забавен понякога и филмът е красив за гледане, но цялата концепция се разпада във втората половина и се превръща в парти за съжаление на "силната" жена.

3


06-08-2023

10/10 - Десет от десет за Кен!

Уау. Не очаквах този шедьовър. И това не е шега. По някакъв начин Грета Геруиг е взела Барби и е направила филм, който засяга някои наистина трудни социални въпроси. Това е лудост. Но работи. Историята е много зряла, мислеща за сюжета. След като свършите да се смеете до насита, ще се разчувствате истински. Дизайнът на продукцията е на ниво. Целият филм е розов. Всички нюанси се сливат по един много приятен начин. И, разбира се, актьорският състав! Марго Роби е родена, за да играе Барби, и тя удари в десетката. Но Райън Гослинг - Този мъжага е страхотен в ролята на Кен. Той краде всяка сцена, в която участва, и трябва да се присъединя към идеята за един спин-оф за Кен. Америка Ферера и Симу Лиу също са страхотни в своите роли, абе като цяло актьорският състав е просто перфектен. Изобщо "Барби" е може би най-добрият филм, базиран на детска играчка (съжалявам за филмите LEGO), и представлява едно цялостно фантастично прекарване на времето в киното.

0


25-07-2023

8/10 - Забавен и изненадващо трогателен

Отначало се съмнявах в успеха на този филм, но изненадващо се оказа, че той наистина ми харесва.

Действието се развива в цветната страна на Барби, където стереотипната Барби живее перфектно всеки ден. Един ден тя показва признаци, че е... човек. Тя решава да отиде в реалния свят, за да намери лекарството и да се превърне отново в съвършена.

Барби е забавен филм, в който изненадващо има много сърцераздирателни моменти и добри послания. Сценографията също грабва погледа и е на висота. Както Марго Роби, така и Райън Гослинг се справят с ролите си, но от двамата - Гослинг изпъква най-вече.

Нещото, което е сигурно, е, че този филм ще бъде номиниран за "Оскар", най-вероятно за най-добър дизайн на продукцията, най-добър дизайн на костюмите и вероятно за най-добра песен на Били Айлиш. Тази песен е прекрасна и в момента е забита в главата ми.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани