Децата от сериалите през 90те, как изглеждат днес.

|

Андреа Елсън вече е на 44, от 15 години не се е изявявала като актриса, но зрителите винаги ще я помнят като Лин Танер от "Алф". Настоящата носталгична, но и забавна галерия ще ни върне в 90-те на миналия век, ще ни припомни деца от любимите ни сериали и ще покаже как изглеждат те днес. 

Брайън, малкото братче на Лин. Бенджи Грегъри понастоящем е на 35 и използва истинското си име Бенджамин Херцберг. Прекъснал е актьорската си кариера почти веднага след "Алф", записал се е да учи изкуство, след това постъпил в американската флота, но поради здравословни причини скоро е бил отстранен.

Джейк Ачмонек след "Алф" актьорът Джош Блейк взе не особено забележимо участие и в други хитови сериали: "Женени с деца", "Пълна къща", "Сабрина - младата вещица" и т.н. Пял е и в група, а в момента се прехранва като агент на недвижими имоти.

Актрисата Ерика Флорес играеше ролята на Колийн до средата на трети сезон, когато внезапно бе сменена. Говори се, че причината е настояването ѝ да получава повече пари за своето участие. Днес Ерика е на 34 и не можем да отречем че е станала голяма красавица. Продължава да се снима от време на време.

Ето как изглежда днес и 32-годишната Джесика Боуман - второто момиче, което влезе в ролята на Колийн. За последно сме я виждали във филма "50 първи срещи".

30-годишният Шон Туви се отказа рано-рано от актьорската си кариера и според наличните сведения, сега води тих семеен живот.

Чад Алън, познат като Матю от "Д-р Куин Лечителката", вече е на 39. Актьорската му кариера започва, когато е едва 7-годишен, преди да се присъедини към състава на хитовия сериал вече е тийн идол, продължава да се снима усилено и до днес.

Кариерата на близначките Олсън води началото си от сериала "Пълна къща".

Кристина Апългейт, известна като Кели Бънди от "Женени с деца", сега е 41-годишна. В медийното пространство усилено се говореше за нея покрай борбата ѝ с рака на гърдата. За щастие, тя успя да победи заболяването и продължава да се снима в редица филми.

Дейвид Фаустино (39 г.) продължава с актьорската си кариера в киното и телевизията. Освен това притежава нощен клуб в Лос Анджелис, подвизава се и в рап музиката под името D'Lil.

38-годишната Анджела Уотсън, която играеше Карън в "Стъпка по стъпка".

Стейси Кенън, най-известна като Дейна от "Стъпка по стъпка", също е на 38 в момента.

Ето ги и останалите познати лица от "Стъпка по стъпка": Брендън Кол (Джей Ти)

Кристин Лакин (Ал)

Кристофър Кастил (Марк)

Джош Бърн (Брендън)

Саша Митчъл (братовчеда Коуди)

"Малкълм" не е от деветдесетарските сериали, но нека все пак видим как изглеждат главният герой и малкият Дюи днес. Франки Мюниц вече е на 27.

22-годишният Ерик Пер Съливан.

jenite.bg

Автор

Тагове

Коментари

Никога повече
6/10 Страхотно послание и визуални ефекти. Но
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани