Замени ли Нина Добрев Иън Сомърхолдър?

|

От както през май звездата в сериала "Дневниците на Вампира" Нина Добрев се раздели с Иън Сомърхолдър, тя се възползва максимално от това да бъде необвързана. Нина изкара цяло лято пътувайки по света и забавлявайки се със своите приятелки.

Нина Добрев твърди, че не си дава зор да излиза отново по срещи, нейната най-добра приятелка Julianne Hough се опитва да я подтикне към това. Според Star magazine, Julianne би се радвала много да види Нина с нейния брат  Derek Hough., звезда от Денсинг Старс.

Julianne е "много предпазлива към Нина и не иска да я вижда с някой загубеняк" пише списанието. По роднински Julianne е много придирчива, към това с кой се среща брат й.

Не е тайна че Нина Добрев и Дерек прекарват много време заедно. Двамата посетиха Lollapalooza в Чикаго където се държаха като повече от приятели, въпреки че продължават да настояват, че са само приятели.

Нина Добрев и Дерек са приятели от много време. Януари месец двамата са снимани заедно на Dior Dinner, докато тя все още е с Иън Сомърхолдър. От тогава Дерек е забелязван да се движи в компанията на мистериозно русо момиче.

На видео постнато в Instagram на 8 септември от фен, много ясно се вижда, че Нина Добрев и Дерек се държат за ръце, докато се забавляват на изпълнение в Roosevelt Hotel. Те се държат за ръце, докато не се показва мъж, който им шепне нещо в ушите, след което те мигновено си пускат ръцете.

Не твърдим, че Нина Добрев и Дерек имат сериозна връзка, но не познаваме, много момичета, държат току така ръцете на някой необвързан техен хетеро приятел, по този начин.

Вие как мислите? Дали това е началото на една нова звездна връзка?

Автор

Тагове

Коментари

Никога повече
6/10 Страхотно послание и визуални ефекти. Но
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани