Disney ще реализира Frozen 3 през 2027г.

| |


След конференцията D23 Disney официално определи датите на излизане на дългоочаквания Frozen III, както и на най-новия филм на Pixar - Hoppers. Макар че 2024 г. едва свършва, а 2025 г. е само на хоризонта, Дисни заявява претенции за премиерни дати на два филма за повече от две години напред. Дисни уведомява семейната аудитория да си отбележи в календара "Замръзналото кралство III", тъй като третият филм от мултимилиардния анимационен франчайз ще излезе по кината през 2027 г. 

Според Deadline Disney е определила премиерата на Frozen III за 24 ноември 2027 г., сряда преди Деня на благодарността. Филмите Frozen и Frozen II бяха пуснати в навечерието на Деня на благодарността и събраха 1 милиард долара в световния бокс офис, така че това е умен ход за Disney. Междувременно студиото определи премиерната дата на най-новия оригинален филм на Pixar - "Хопърс" - 6 март 2026 г. Обявен на D23, "Хопърс" разказва за младо момиче, което може да " пренася" съзнанието си в роботизирано животно. 

Датата на премиерата на Frozen III през 2027 г. означава, че филмът ще се появи осем години след Frozen II, което е по-дълга разлика от шестте години между това продължение и оригиналния Frozen. Когато Frozen III излезе по кината, ще са минали 14 години от премиерата на първия филм, което означава, че цяло едно поколение ще е израснало с приключенията на Елза, Анна, Кристоф, Свен и Олаф на големия екран. Интересно е да се види дали ще има голяма разлика между "Замръзналото кралство III" и "Замръзналото кралство 4", за който Боб Айгър намекна през 2023 г. и който наскоро беше потвърден на D23. 

Дисни подготвя "Хопърс" на Pixar за пролетта на 2026 г., което е подходящо по редица причини. Той ще последва премиерата на "Елио" през 2025 г. и ще бъде един от двата филма на Pixar, които ще бъдат пуснати в кината през 2026 г., тъй като "История на играчките 5" ще излезе на 19 юни 2026 г. На 6 март 2026 г. се навършват шест години от премиерата на "Напред", който е първият оригинален филм на Pixar след поредица от продължения, чиито шансове в кината бяха провалени; "Напред" стартира една седмица преди пандемията COVID-19 да затвори кината за цяла година. 

Пускането на "Хопърс" в една и съща година с "Играта на играчките 5" бележи модел, подобен на този, който Дисни и Пиксар предприеха през 2022 г.: оригиналният филм "Turning Red" първоначално беше предвиден за пускане по кината през март заедно с "Светлинна година", свързан с "Играта на играчките", с цел филмът от франчайза да подкрепи оригиналната идея. Въпреки това Disney изпрати Turning Red направо в Disney+, а Lightyear се провали в боксофиса. Да се надяваме, че 2026 г. ще се окаже по-добър. 

Автор

Симо

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани