10 сцени, които актьорите отказват да заснемат

| |

2. Гал Гадот отказа да снима сексистка сцена за Жената чудо на Джос Уедън - Лигата на справедливостта (2017)

Оригиналната версия на "Лигата на справедливостта" на Джос Уедън от 2017 г. беше критикувана, наред с други неща, за прекомерното количество с*ксуални шеги и като цяло за похотливите кадри на камерата върху Жената чудо (Гал Гадот).

Най-противоречивата сцена включва Флаш (Езра Милър), който спасява Жената-чудо от това да бъде смазана от отломки, в резултат на което той случайно ляга върху нея за кратък момент.


Гадот не е доволна от сцената и затова просто отказва да я заснеме, при което вместо нея е извикан дубльорът ѝ, който да изпълни сцената. Поради това в този момент Даяна не е обърната към камерата, за да се запази илюзията.

По-късно Гадот твърди, че Уедън - който е подложен на интензивен надзор заради поведението си по време на довършването на филма - е заплашил кариерата ѝ заради отказа да заснеме сцената и искането за промени в образа на Жената чудо.

За щастие, въпросната сцена е премахната изцяло от по-късната версия на Снайдър, която, нека си признаем, на практика е обезсмислила версията на Уедън.

Автор

whatculture

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани