10 сцени, които актьорите отказват да заснемат

| |

Създаването на филми е труден и уморителен процес и това без да се взема предвид възможността актьорът просто да не хареса някоя сцена как е написана.

Може би не се чувстват комфортно с това, което са трябва да направят, може би не могат да осмислят сюжета или просто не смятат, че сцената съответства на героя, който играят.

Подготвили сме 10 актьора, които отказват да изиграят тези сцени така, както са написани, в резултат на което сцената или се променя значително, или се изхвърля изцяло, или може се довършват от двойник. 

Да прочетеш сценария и да видиш как ще се разиграе сцената на практика са две различни неща и затова тези актьори просто решават, че не могат да участват в тези сцени, точно като дойде момента за тяхното заснемане...

10. Тарон Егертън не се чувства комфортно да пъхне ръка под бельото на актрисата в Kingsman: The Golden Circle

Макар че повечето от нас отдавна са забравили крайно разочароващото продължение на Kingsman - Златният кръг, има една сцена, от която, за добро и (най-вече) за лошо, малцина някога ще успеят да се отърсят напълно.

Във въпросната сцена Егси (Тарон Егертън) поставя проследяващо устройство на Клара фон Глюкфберг (Попи Делевин) по време на любовна игра.

За да покаже, точно какво се случва, режисьорът Матю Вон предоставя напълно ненужен близък план на Егси, който пъха ръката си в бельото на Клара, за да постави проследяващото устройство.

Тарон Егъртън е достатъчно смутен, че когато се стига до заснемането на сцената, той каза на Вон, че не се чувства комфортно да я направи.

И така, в крайна сметка е взето решение съпругът на Делевин, Джеймс Кук, да дублира ръката на Егси за деликатната сцена. Егъртън разказва за преживяването:

"Казах на Матю: "Не ми е удобно да правя това". Така че това не е моята ръка - това е ръката на съпруга на Попи. Той спаси света."

Автор

whatculture

Коментари

Никога повече
6/10 Страхотно послание и визуални ефекти. Но
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани