Madame Web / Мадам Уеб

| | | | | |
Madame Web / Мадам Уеб

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Мадам Уеб ни запознава с Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете Петдесет нюанса сиво, Суспирия, Изгубената дъщеря) – парамедик в Ню Йорк, която след близка среща със смъртта се сдобива с ясновидски способности.

Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и които са предопределени за велики дела в бъдещето... Но само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

22-02-2024

6/10 Филмът не е ужасен. Достатъчно забавен, ако си непредубеден

Този филм наистина не заслужава хейта, който получава. Той е достатъчно забавен филм. Всъщност оценявам това, че е малко по-земен, а не прекаляване с CGI. Сега, имаше някои проблеми с филма и калпави диалози, но филмът като цяло беше забавен. Той със сигурност се фокусира повече върху женската гледна точка, отколкото върху мъжката. Бих казал, че този филм изпревари Морбиус и Венъм 2 за мен. Също така е по-поносим от "The Marvels", които наистина прескочиха границите на абсурда.

Не очаквайте куп герои, които тичат наоколо в костюми. Имало е много по-лоши филми по комикси като "Фантастичната четворка", "Марвел", "Железният човек 3" и т.н.

0


20-02-2024

1/10 Sony достигна ново дъно (как изобщо е възможно това?)

Поздравления. Вие ме сринахте. Не съм имал и най-малката представа, че някоя филмова компания може да направи толкова лош филм, без дори да се опита. Всъщност, съдейки по некадърността на режисурата, сценария, темпото и елементите на героите, ми е трудно да се справя с факта, че тези наркомани от Sony Pictures не са се опитали да счупят рекорда за най-лош филм за супергерои, правен някога. Човече, няма толкова некадърни сценаристи на земята.

Е, нека погледнем откъм светлата страна, все пак тази година ще се появи Крейвън, така че Sony може да има поне малко изкупление след тази каша.

0


16-02-2024

Как е възможно лоши сценаристи постоянно да бъдат наемани за високобюджетни филми?

Вижте профилите на сценаристите, написали "Мадам Уеб". Ще видите, че почти всеки филм, който са написали, е с лош рейтинг и лоши отзиви. Защо тогава Холивуд непрекъснато наема същите тези писатели за тези високобюджетни филми? Бих могъл да разбера, ако те пишеха филми за Asylum Films, защото всичките им филми са ужасни.

"Мадам Уеб" е ужасен! Много труден за гледане. Нито един от главните герои не е симпатичен. Дори злодеят е неубедителен. Изглежда, че целият филм е написан, за да се подготви продължение. Но защо хората ще харчат пари, за да гледат продължението на филм, който е един от най-лошите филми, писани някога? Шокиран съм от това колко лош е този филм и ако има продължение, със сигурност няма да си правя труда да го гледам.

Спрете да наемате лоши сценаристи, Холивуд!

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани