Black Adam / Черния Адам

| | | | | |
Black Adam / Черния Адам

Стрийминг платформи

Резюме

В древен Кандак, Тет Адам е избран да получи могъщите сили на боговете.



След като използва тези сили за лично отмъщение, той е затворен в продължение на векове и така се ражда Черния Адам. Почти 5 000 години са минали оттогава и Черния Адам се превръща от мъж в мит и от мит в легенда.



Вече на свобода, неговата нестандартна форма на справедливост, родена от ярост, ще го изправи срещу героите, които формират Обществото на справедливостта - Хоукман, Доктор Съдба, Атомният Разбивач и Циклон.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

06-11-2022

Мисля, че Скалата свърши добра работа, изобразявайки героя на Блек Адамс - човек, разкъсван отвътре. Сюжетната линия беше доста прилична, имаше хубав обрат в нея. Типично развитие на характера, където главният герой никой не харесва, но изгражда връзка със случаен късметлия. Бойните сцени бяха отлични! Особено битките му с Хокман. а той е истински кавгаджия. Мисля, че можеха да се справят много по-добре с Доктор Фейт, искаше ми се да го видя в повече бойни сцени. Другите сцени бяха малко клиширани, опитвайки се да добавят хумор, но не беше твърде лошо. Като цяло приличен филм за дебютната роля на Скалата във вселената на DC. Неговият герой определено е екранно присъствие за всякакви бъдещи изяви във филмите на DC.

0


01-11-2022

"Черният Адам" е идеалният пример за това колко неточни могат да бъдат критиците. Оценявайки този филм по стандартите на класическите филми, те в крайна сметка посочват очевидното : уау, това са просто cgi битки след cgi битки.

Това, което не разбират, е, че "Черният Адам" е много приятно развлечение, възпроизвеждащо перфектно радостното преживяване от четенето на комикс.

Това е първият филм за супергерои, който подражава на екстремната лудост от златната ера на Майкъл Бей. Всичко е налице: катастрофата с хеликоптер, безкрайният slow mo, холандските ъгли, двете минути диалози, вмъкнати между петнайсет минути експлозии, и разбира се, по-силния бас - по-добрия саундтрак.

И познайте какво? Действа. В голямата си част.

Да, Justice Society са група косплейъри с нулева предистория или развитие на героите, но със съмнителни приоритети и сили, които вече сме виждали в много супергерои преди. Но ефектите са смели и впечатляващи, цветовете диви, движенията на камерата изумителни. Прибавете към това сепийните тонове на Зак Снайдър, манията по мъжете в сандали и аниме-подобните бойни сцени (те ми напомниха за най-доброто от "Човек от стомана") и ще получите една много убедителна адаптация "от комикс на екран".

Разбира се, с толкова много нови герои без много точна цел през повечето време се стига до логистични проблеми, при които те просто изчезват от екрана по време на битка за малко и се появяват чинно, когато трябва. Но това е така, защото всички те знаят, че трябва да оставят място за Скалата, чиято величествена фигура е родена, за да унищожава измислени градове и да хвърля в небето войници-злодеи. Да, това е единственото нещо, което Майкъл Бей не би одобрил, не се проявява такова неуважение към военните!

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани