Warner Bros. купува нов екшън филм за мистериозно убийство с главна роля Джейсън Момоа

| |

снимка: Mark Von Holden / A.M.P.A.S.

Warner Bros. явно силно желае да продължи съвместната си работа с Джейсън Момоа. След като продължението на супергероя "Аквамен и изгубеното кралство" вече е в процес на постпродукция преди премиерата през 2023 г., студиото е закупило нов сценарий, понастоящем озаглавен "The Executioner", към който е включен Джейсън.

Момоа ще оглави филма, който се описва като забавен екшън с убийства в духа на "Вади ножовете" и "Властелинът на пръстените". Ето това е комбинацията за вас!

Сценарият, за който започна война в наддаването, преди Warner Bros. да направи печелившата оферта, е дело на братовчедите Каз и Райън Фирпо, които наскоро работиха по "Вечните" на Marvel заедно с режисьора Хлое Жао.

Засега - и може би както подобава на филм, в чиято основа стои мистерия - подробностите за сюжета се пазят в тайна, но предвид това описание, може ли да видим средновековен фентъзи екшън, в който героят на Момоа трябва да разкрие убийство? Или пък може да е детективски трилър, чието действие се развива сред косплейъри? Възможностите на този етап са безкрайни.

В проекта участва и продуцент, който е свързан както с Warners, така и с Момоа - Питър Сафран, който си е извоювал доста голяма ниша между филмите "Заклинанието", "Шазъм!" и предстоящото продължение на "Отряд самоубийци" на Джеймс Гън, който след това доведе до успешен телевизионен спин-оф "Миротворецът". Той също така е един от членовете на екипа зад филмите за "Аквамен", като работи с Джеймс Уан за осъществяването на тези гигантски продукции.

Що се отнася до Момоа, той е зает с различни проекти, включително се присъединява към последния филм за "Бързи и яростни", "Бързи Х" (макар че ако е на снимачната площадка, може би чака тя да се поднови след драмата с напускането на режисьора. Съобщава се, че той ще играе злодей в новия филм, който ще работи заедно с Шифър на Чарлийз Терон, за да създава проблеми на Дом Торето на Вин Дизел и обичайния екип.

Освен това той има няколко филма и сериала, включително "Slumberland" на Netflix, който трябва да се появи в стрийминг услугата тази година, слухове за връзка с филма "Minecraft", приятелска комедия в разработка, в която ще играе срещу Дейв Баутиста, и наскоро обявения му нов телевизионен сериал "Chief of War".

Междувременно братовчедите Фирпо разработват филма "Ruin", в който Джъстин Кърцел ще режисира Марго Роби и Матиас Шьонертс в историята след Втората световна война за бивш нацистки капитан, който иска да изкупи вината си, като издирва членовете на бившия си отряд на смъртта SS.

Понастоящем се планира "Аквамен и изгубеното кралство" да влезе в кината на 17 март следващата година.

Автор

moviefone

Коментари

Пришълецът: Ромул
7/10 Високобюджетен фен филм за извънземни
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани