19 факта за популярни филми, които ще ви изненадат

| |

  10. В една от сцените от филма Пришълецът: Завръщането / Alien Resurrection (1997) Сигорни Уивър хвърля баскетболна топка в коша, застанала на далечно разстояние, с гръб към него. За да осъществи този трик, Уивър тренира 3 седмици под наблюдението на баскетболен треньор. Актрисата смята заснемането на тази сцена за един от най-хубавите моменти в живота ѝ, след сватбения ден и раждането на дъщеря ѝ.

© Alien Resurrection / 20th Century Studios

  11. Кучето, което се появява в Аз съм легенда / I Am Legend (2007), е открито в приют от дресьора на животни. Има перфектен външен вид за ролята, но не е обучен. Треньорът отделя няколко седмици, за да го научи да изпълнява необходимите команди, а както всички забелязахме, резултатът беше разтърсващ.

© I Am Legend / Warner Bros.

  12. В същия филм някои от манекените във видеомагазина са били изиграни от реални хора. Ако се вгледате внимателно, ще можете да ги видите как се движат.

© I Am Legend / Warner Bros.

  13. В сцената от Дяволът носи Прада / The Devil Wears Prada (2006), в която Миранда и Анди се возят на задната седалка на кола в Париж, създателите на филма са използвали S-класа Mercedes, който е физически разрязан наполовина. Това помогна на операторите да получат необходимите ъгли.

© The Devil Wears Prada / 20th Century Studios

  14. В една от сцените в Боен клуб / Fight Club (1999) героите, изиграни от Брад Пит и Едуард Нортън, правят сапун. Актьорите наистина са се научили да изработват сапуни на снимачната площадка.

© Fight Club / Fox 2000 Pictures

Автор

Миша

Коментари

Никога повече
6/10 Страхотно послание и визуални ефекти. Но
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани