ДЮН може да го има в HBO Max, но това е един филм, който искате да видите на голям екран

| |

Снимка: Warner Bros.

Научнофантастичният епос Дюн/Dune (2021) на Денис Вилньов най-накрая е тук и вече оставя своя отпечатък в боксофиса. Имаше опасения, че филмът, който ще бъде пуснат за гледане по HBO Max по същото време, когато премиерата му е в кината, ще се отрази на представянето му в бокс офиса и на перспективите му за продължение, но нещата изглеждат много положително и на двата фронта. Предварителните продажби за Дюн/Dune (2021) надминаха Вселената на Марвел и Смъртта може да почака/No time to die (2021) преди първия уикенд и според медиите се справиха много добре в първата си нощ. Дюн/Dune (2021) направи достигна крупна сума още в четвъртък – 21.10.2021 г., така че нека приготовленията за продължението да започнат сега.

Deadline съобщава, че Дюн/Dune (2021) е спечелил малко над 5 милиона долара от излъчванията си в четвъртък с прогнози, които показват огромен уикенд за откриване. Прожекциите в началото на вечерта надминаха печалбите на Хелоуин убива/Halloween Kills (2021) в първите вечери и това е окуражаващ знак, тъй като Хелоуин убива/Halloween Kills (2021) спечели над 50 милиона долара. Представянето на филми за Хелоуин също е добър знак, тъй като също беше премиерно в услугата за стрийминг - безплатно за абонати по същия начин, по който Дюн/Dune (2021) беше пуснат на HBO Max.

Снимка: Warner Bros.

Всички знаци сочат към страхотен уикенд за Дюн/Dune (2021). В съчетание с международните печалби, които ще се добавят към общия му брой, филмът ще се разглежда като определен успех и да се надяваме, че е достатъчен за продължение на визията на Денис Вилньов. Продължението е почти потвърдено от изпълнителният директор на Warner Bros., който публикува озадачаващо, но оптимистично отношение към перспективата за продължение. Определено все още има период на изчакване, който студиото използва, но феновете не трябва да се притесняват.

Режисьорът Денис Вилньов е категоричен, че филмът има нужда от продължение и даже вече има планиран трети филм. Звездата на Дюн/Dune (2021) Хавиер Бардем ще бъде част от създаването на продължение и всички участващи се ангажират да продължат историята и да довършат започнатото. След като видят филма, феновете определено ще искат повече от неговите звезди и красиво изработения пустинен свят на Аракис.

Автор

Миша

Тагове

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани