Според Дейвид Шуимър специалният епизод на "Приятели" ще се снима през август

| |

Дългоочакваният епизод, който отново ще събере "Friends" ще се снима средата на август, според Дейвид Шуимър.

53-годишният Шуимър, който играе Рос Гелер в ситкома, разкри в предаването "The Tonight Show" с участието на Джими Фалън, че снимките за еднократния епизод ще зависят от ограниченията на Covid-19.

По време на чат шоуто той каза: "Това трябва да се случи може би през август, средата на август, но честно казано ще изчакаме и ще видим още седмица или две, ако всички преценим, че наистина е достатъчно безопасно, ако ли не, тогава ще изчакаме, докато е безопасно. "

Специалният епизод на "Friends" ще се излъчи в САЩ по HBO Max и ще събере всичките 6-ма.

Ко-звездите Дженифър Анистън, Куртени Кокс, Лиза Кудров, Мат ЛеБлан и Матю Пери ще се присъединят към Шуимър за повторното събиране, което първоначално трябваше да излезе през май, но беше спряно заради пандемията.

В предаването "The Tonight Show" той също говори за известната сцена, дали Рейчъл и Рос наистина са били разделени и дали наистина той е изневерил на Рейчъл.

На въпроса дали двойката е била разпаднала, Шуимър остана верен на героя си, като каза веднага: "Да, дори няма две мнения, че бяхме разделени"

Което е по-скоро гориво в огъня.

Актьорският състав на „Приятели“ обяви, че събирането ще се случи още през февруари, 16 години след излъчването на последния епизод.

Потвърждавайки новината, Дейвид Швимер (Рос Гелер), Кортени Кокс (Моника Гелер), Лиза Кудров (Фийби Бъфи), Дженифър Анистън (Рейчъл Грийн) и Матю Пери (Чандлър Бинг) споделяха един и същи пост в социалните медии.

снимки: ladbible.com

Автор

CMo

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани