Как изглеждат днес 16 любими звезди, слезли от екрана

| |

Славата може да бъде временна и това което е днес, може да не бъде утре. Много знаменитости изпадат в тези обстоятелства - някои от тях бяха известни като деца, докато други след като изиграеха някоя добра роля, в последствие трудно си намираха нова. Има и звезди, които решиха да тихо да избягат от светлините на прожекторите.

16 известни личности, които някога са били супер известни и как изглеждат сега.

1. Frankie Muniz / Франки Мюниц

Снимка: © Malcolm in the Middle / 20th Television   © Frankie Muniz / instagram

Мюниц стана супер популярен след ролята си в "Малкълм". Когато сериалът приключи, младият актьор реши да се отдаде на друго и стана барабанист в рок група - дори кара състезателен автомобил.

2. Freddie Prinze Jr. / Фреди Принц Мл.

Снимка: © depositphotos.com   © Freddie Prinze / instagram

Всички помнят този актьор от ролята му в "Скуби-Ду" и "Знам какво направи миналото лято", които го направиха много популярен. Но след като се ожени за известна актриса, Фреди се занимава с дублаж и спря да се появява пред камерите.

3. Kevin Jonas / Кевин Джонас

© depositphotos.com   © Invision/Invision/East News

Кевин Джонас беше част от популярната група, Jonas Brothers, но след като групата се разпусна през 2013 г., Jonas изчезна. След това той създава строителна компания Jonas Werner, а по-късно приложението за храна, Yood.

4. Cameron Diaz / Камерън Диаз

© CAP/RFS/Capital Pictures/East News   © Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER

Някога една от най-популярните звезди в Холивуд, Камерън Диас винаги беше в светлината на прожекторите. Въпреки това тя реши да се пенсионира през 2014 г. и оттогава не е участвала нито един филм.

5. Jack Gleeson / Джак Глийсън

© Game of Thrones / HBO   © ANGELA WEISS/AFP/East News  

След като Джак Глийсън изигра една от най-мразените персонажи в "Игра на тронове" - Джофри Баратон доби изключителна популярност. Въпреки това, след като напусна шоуто, Глийсън реши да остави актьорската си кариера зад себе си и да се върне на училище.

6. Jamie Lynn Spears / Джейми Лин Спиърс

© depositphotos.com   © Jamie Lynn Spears / instagram  

Джейми Лин Спиърс стана наистина популярна, когато участва в сериала, Zoey 101 през 2005 г. Въпреки това, бременността й на 16-годишна възраст доведе до това, че трябваше да напусне шоуто. След това Спиърс се опита да направи кариера като кънтри звезда, но оттогава не й е лесно.

7. JoJo / ДжоДжо

© depositphotos.com   © JoJo / instagram  

JoJo беше кралицата в началото на 2000-те, когато превзе света със своите хитови класации. Тя продължи да следва музикалната си кариера и има 4 албума, но по-новите не бяха толкова популярни като първите 2.

8. Tobey Maguire / Тоби Магуайър

© depositphotos.com   © Peter Stars / MEGA/Mega Agency/East News  

След огромния си успех пред камерите в ролята си в Spider-Man, Maguire все още е активен в развлекателния бизнес, но сега е по-фокусиран върху това да бъде продуцент.

Автор

CMo

Гледат в момента

Жанр

× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани

Коментари

CMo CMo
8/3/2021 9:16:18 PM

Бързи и яростни 9
Най-слабата от всички части.