Микол Меркурио (Micole Mercurio)

| | |
Родена
March 10, 1938 - Chicago, Illinois, USA

Повече за актьора/режисьора

Wikipedia IMDB Видео Снимки

Всички филми на Микол Меркурио (Micole Mercurio)

Всички филми и роли на Микол Меркурио (Micole Mercurio)

Актриса -

Мини Биография

Микол Диана Меркурио е родена в Чикаго в семейството на Мери и Майкъл Меркурио на 10 март 1938 г. Първенец на своето поколение и красиво дете, тя се развива под вниманието на голямото си италиано-американско семейство. Баща ѝ е бил капитан в италианската армия и е станал редник в американската армия, за да служи на страната си и да издържа семейството си. Майка ѝ е работеща жена. Тя пораства, омъжва се за местен момък и има четири деца. Трагично, едното дете е било убито от СПИН. Винаги издръжлива, тя продължава да търпи нови трагедии, докато не отива на Запад.

След като пристига в Калифорния, тя има редица работи, които се вършат, за да се свържат двата края. Работи в списание, работи като адвокатски асистент и преследва мечтата си за актьорско майсторство. Микол учи актьорско майсторство при Милтън Катселас, като работи като "стажант", вместо да плаща такса за обучение. Приема всички и всякакви роли и преживява много откази. Холивуд не е благосклонен към жените над 40 години, особено през 1980 г. Голяма руса коса, печеливша усмивка и онзи блясък, който озарява стаята, тя скоро получава своите карти AFTRA и SAG. През нощта преподава английски език на възрастни, а през деня се явява на прослушване. Продължава да се занимава с театър и да работи наистина усилено, като използва емоционалната си история, за да придаде дълбочина и обхват на играта си.

След като официално се пенсионира от киното, телевизията и театъра, Микол помага за наставничеството на следващото поколение актьори. Тя помагаше за обучението на нови таланти и продължаваше да преподава. Работеше като доброволец в рехабилитационен център, като за целта шофираше часове в двете посоки. Тя беше топъл и прекрасен човек и огромен талант и ще ни липсва много. - И.И. превод

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани