From / Отвъд

| | | | | |
From / Отвъд

Стрийминг платформи

Резюме

Разказ за мистерията на кошмарен град, който хваща в клопката си всеки, който влезе в него. Докато жителите се борят да запазят чувството си за нормалност и търсят изход, те също трябва да оцеляват, изложени на заплахите на заобикалящата ги гора.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

19-07-2023

10/10 - Вече жадувам за 3-ти сезон!!!

Тази увличаща поредица ме накара да се вкопча от началото до края, като наркотик. Завладяващите герои, историята и начинът, по който е разказана, страхотната и неочаквана актьорска игра, мистерията... ах, просто прекрасно! И не ме карайте да започвам за това как завърши сезон 2, защото ме остави без думи, въпреки че имам милион въпроси, на които трябва да се отговори. По-добре да направят следващия сезон по-бързо.

Честно казано, не мога да кажа, че досега не сме виждали нещо подобно, което се доближава до идеята за странен мистериозен град, в който героите попадат по ужасяващо странен начин. А чувството, че изглежда невъзможно да се избяга от него, се усеща толкова силно извън екрана... Зашеметяващо добре поднесено действие и в двата сезона.

Трябва да обърна внимание на зрителите, че този сериал може да не е подходящ за всеки, тъй като понякога съдържа ужасяващи сцени.

0


18-05-2023

8/10 Ще ви държи в напрежение!

Нямах особени очаквания. Всъщност видях, че наподобява "Изгубени", по-скоро, че е хорър версия на сюжета. “Изгубени” е един от най-любимите ми сериали, а отзивите за “Отвъд” бяха предимно положителни, така че реших да опитам. И се радвам, че го направих! Прикова ме от първия до последния епизод. Толкова се радвам, че излезе и втори сезон, защото все още има толкова много въпроси без отговор. Като в “Изгубени” :) Всъщност това е може би единственото отрицателно нещо, което мога да кажа за сериала - не предложи достатъчно отговори в първия сезон. Отне му малко време, за да се разгърне и истински да заинтригува. Дайте му шанс и ще се пристрастите, ще искате да го изгледате на един дъх.

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани