Alien: Romulus / Пришълецът: Ромул

| | | | | |
Alien: Romulus / Пришълецът: Ромул

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Действието на Пришълецът: Ромул се развива между това на емблематичните първи два филма от поредицата – ненадминатите класики Пришълецът на Ридли Скот и Пришълците на Джеймс Камерън – и ни запознава с младия екипаж на космическия кораб „Ромул“, който изследва най-затънтените кътчета на изоставена космическа станция и се изправя лице в лице с най-ужасяващата форма на живот във Вселената.

Тагове

Държава: United States, United Kingdom, Canada, Hungary, New Zealand

Коментари, мнения и ревюта

04-09-2024

8/10 Отговаря на всички изисквания и дава малко повече!

Ако сте фен на поредицата "Пришълец", този филм вероятно ще ви удовлетвори. Той комбинира повечето от елементите, които направиха франчайза толкова популярен през годините, с множество препратки към предишните филми. Филмът съчетава модерни технологии и ефекти с класическата атмосфера на "Пришълец", като визуалното изпълнение е на високо ниво с впечатляващи кадри. Може да разочарова някои фенове, защото разширява и изследва познатия свят на франчайза, но ако търсите нови и свежи елементи в комбинация с класическото, този филм ще ви хареса.

0


17-08-2024

7/10 Отнема известно време, за да започне, но след като започне, е безмилостен

Филмът започва бавно, с около 40 минути за представяне на героите и настройване на историята. Това темпо беше малко мудно, но след като екшънът и ужасът започнат, филмът става непрекъснато интензивен и с отлично темпо. Визуално изглежда добре, особено съществата и декорите, които впечатляват. Филмът е доста тъмен, което може да е проблем при стрийминг. Няма нищо революционно, но ако търсите просто добро развлечение за два часа, този филм може да свърши работа.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани