It Ends with Us / Никога повече

| | | | | |
It Ends with Us / Никога повече

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

В Никога повече се запознаваме с Лили Блум (Лайвли) – борбена млада жена, решена да си проправи нов път и да започне живота си отначало в Бостън въпреки сенките на миналото. Стремежът на Лили да започне собствен бизнес се преплита със съдбата, когато тя среща харизматичния неврохирург Райл Кинкейд (Балдони). Между двамата се разпалва страстна любовна връзка, но със задълбочаването на отношенията им героинята открива отражението на проблемната история на родителите ѝ в собствения си романс. Точно когато Лили си мисли, че е намерила щастието, което търси, миналото чука на вратата под формата на първата ѝ любов – Атлас Кориган (Брандън Скленар). Докато старите емоции се появяват отново, а противоречивите чувства бушуват, тя трябва да отговори на най-важния въпрос „По-лесно ли е да останеш или да си тръгнеш?“ .

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

17-08-2024

10/10 Отлична адаптация на книгата

Здравей читателю, първо прочетох книгата, само няколко седмици преди да гледам филма. С ръка на сърцето, това е една от най-добрите, ако не и най-добрата адаптация на книга към филм, която някога съм виждал.

Чудесна актьорска игра, прекрасен саундтрак и просто те блъска в лицето с емоции. Като човек, който обичаше книгата, филмът уцели всички правилни ноти и важни сцени. Ако пренебрегнем книгата, това беше просто страхотен филм сам по себе си; трогателен филм с важна история.

Макар че имаше няколко сцени, които ми се искаше да бяха включени, историята течеше добре и, ако не сте чели книгата, тя се свързваше чудесно и нямахте усещането, че пропускате нещо.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани