Borderlands / Borderlands: Тайната реликва

| | | | | |
Borderlands / Borderlands: Тайната реликва

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Лилит (Кейт Бланшет), известен ловец на глави с тайнствено минало, неохотно се завръща в своя дом, Пандора - най-хаотичната планета в галактиката. Нейната мисия е да намери липсващата дъщеря на Атлас (Едгар Рамирес) - най-големият гадняр във вселената.

Лилит заформя изненадващ съюз с банда аутсайдери: Роланд (Кевин Харт) - опитен наемник със собствена мисия; Тайни Тина (Ариана Грийнблат) - дива, млада и унищожаваща всичко по пътя си; Крейг (Флориан Мунтяну) - мускулестият защитник на Тина; Танис (Джейми Лий Къртис) - ексцентричен учен, който е видял всичко; и Клаптрап (Джак Блек) - саркастичен робот. Заедно тези невероятни герои трябва да се бият с извънземна раса и опасни разбойници, за да разкрият една от най-добре пазените тайни на Пандора. Съдбата на вселената може и да зависи от тях, но те ще се борят за нещо повече - един за друг.

По едноименната видео игра - добре дошли в BORDERLANDS.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

04-09-2024

4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоигра

Тази адаптация лишава от всичко, което беше забавно в игрите Borderlands.

Сюжетът е толкова типичен, колкото и всички останали. Дори "шокиращият обрат" е смешен.

Шегите в повечето случаи не се получават. Clap Trap е забавен, но не е нещо велико.

Повечето екшън сцени са напълно неоправдани и сякаш обслужват краткото времетраене или липсата на сюжет.

Най-много от всичко изглежда, че единственото, което е запазено от оригиналните игри, са имената на героите и местата.

Няма да се опитвам да ви променям мнението, това е просто лош филм. Той не издържа дори сам по себе си. Така че хората, които са дошли да гледат филма, без да знаят за какво става дума, със сигурност ще останат разочаровани.

0


21-08-2024

6/10 Borderlands

Стига де, не е толкова лош! Вярно е, че няма нито една оригинална мисъл в стоминутната си продължителност и наистина изглежда като много лоша комбинация с видеоигра, но атмосферата на "Mad Max" и "Buck Rogers" ме забавлява. Става дума за "Лилит" (Кейт Бланшет), която е прочута ловец на глави, натоварена от милиардера "Атлас" (Едгар Рамирес) да намери отвлечената му дъщеря "Тина" (Ариана Грийнблат). Работата е там, че тя вече е била спасена от "Роланд" (Кевин Харт) и не бърза особено да се върне в любящите обятия на татко си. Докато се опитва да я открие, "Лилит" се сблъсква с истинската звезда на филма - робота "Клаптрап", саркастична купчина скрап, която решава да помогне, независимо дали й харесва, или не, така че двамата тръгват на лов за деца. Да - всичко протича точно както бихте очаквали, с изключение на откровено смайващото участие на Джейми Лий Къртис (и нейните червени очила), която наистина изглежда така, сякаш се забавлява на снимачната площадка, но подобно на Бланшет е просто пълна риба на сухо, тъй като баналният диалог и сцените на бойните действия предават целия проект в ръцете на CGI разработчиците. Това изобщо не е нищо специално или запомнящо се, просто едно предсказуемо екшън начинание, което отвежда "Войните на роботите" в пустинята, но ако се целиш ниско и го приемеш в духа, в който явно е замислен, тогава това е напълно гледаемо лятно приключение.

0


13-08-2024

1/10 Ако сте си купили билет, поискайте да ви бъде възстановена сумата.

Ако Зулендър 2 и Dragonball Evolution имаха дете, а това дете имаше дете със Son Of The Mask, филмът Borderlands пак щеше да е по-лош от тази гадост.

Срамно е, че кеш лапането е единственото, което мотивира Lionsgate да създава филми, тъй като този филм е гигантска обида за любимия FPS франчайз с голяма и отдадена фенска база.

1) 100% от кастинга е погрешен.

2) Героите и вече основаната легенда са напълно променени без никаква логика.

3) Комедийното и кърваво съдържание с М-рейтинг беше заменено с евтини каканижещи шеги от PG-13. Целият смисъл на Borderlands е оръжията. Които убиват. PG-13?!

Когато трейлърът на филма за Соник беше пуснат и светът беше шокиран и реагира отрицателно на дизайна на главния герой, Paramount се вслуша, отложи премиерата и преработи Соник от нулата. Това не може да се каже за Lionsgate с гигантския среден пръст, който продължават да вдигат към всички фенове на Borderlands.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани