Deadpool & Wolverine / Дедпул и Върколака

| | | | | |
Deadpool & Wolverine / Дедпул и Върколака

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

В Дедпул & Върколака агентите от бюрократичната организация TVA, която съществува извън времето и пространството, измъкват Уейд Уилсън от мирното му съществуване и го пращат на мисия, която ще разтърси познатата Вселена. За да спаси света си, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него… Нещо, което звучи далеч по-лесно, отколкото е… да не кажем, че е абсолютно невъзможно.
Режисьор на Дедпул & Върколака е Шон Леви (Жива стомана, Свободен играч), по сценарий на Рет Рийс и Пол Уърник (Дедпул). Към Рейнолдс и Джакман се присъединяват Матю Макфадиън, Ема Корин, Морена Бакарин, Род Дилейни и др.

Тагове

Държава: United States, Canada, Australia, New Zealand

Коментари, мнения и ревюта

04-09-2024

7/10 Забавно, но с недостатъци

Като цяло беше забавен филм с много добри камеи и някои много забавни бойни сцени.

Филмът беше доста дълъг и можеше да бъде съкратен в редица области, което дори беше споменато във филма, тъй като се чувстваше, че се влачи в прекалено удължения среден акт. Много от диалозите на места бяха съсипани от неуспешни закачки, но това е стилът, в който се развива филмът.

Като цяло беше забавно, но нищо необичайно, ще се справи добре в боксофиса!7/10.

0


26-08-2024

7/10 Добър е

Това е първият филм на Марвел от много време насам, който не ме накара да искам да превъртя напред до края. Направен е да задоволи изцяло феновете. Достатъчно ми хареса, но през цялото време имах чувството, че Дисни ни нахвърлят куп неща, които наистина сме искали, по един небрежен, неорганизиран начин, с надеждата, че ще забравим за всички провали и ще започнем отново да идваме на филмите им. Сякаш някой е казал на Райън Рейнолдс да направи нещо, което ще ни хареса, защото парите пресъхват, а те имат нужда от хит.
Този филм няма да надгради, както много хора си мислеха, че ще стане. Не е толкова добър, колкото 1, но е по-добър от 2. Вероятно ще го гледам отново.

0


17-08-2024

9/10 Ужасно забавен филм

Отидох на ранна среднощна прожекция в препълнен Imax. Целият киносалон се смееше и ликуваше през целия филм. Историята може да е малко объркана, но през цялото време беше забавно, не усетих скука дори за секунда. Действието беше много кърваво и щуро, шегите бяха хардкор и филмът е много мета. Единственото нещо, което особено ми хареса е, че всъщност има емоционални сцени, които всъщност не са подминати с шеги, нещо, което много от по-новите MCU филми са склонни да правят. Но това все пак е по-скоро филм на Фокс, отколкото на MCU.Ако сте харесали предишните филми за Дедпул, този също ще ви хареса.
Хю Джакман е невероятен в ролята на Върколака, а гост актоьорите са наистина нещо специално, особено защото те обикновено са нещо повече от това.

Това е фен сървис, но на кого му пука - това е развлекателен забавен летен блокбъстър, който ви дава това, за което сте платили.

0


07-08-2024

9/10 До 90 години Върколак!

Хю Джакман е перфектният Върколак. Супер забавен филм. Харесва ми диалогът и шегите и много майни. Определено не се взема твърде на сериозно. Има тонове забавни комедийни роли, които не очаквах! Обикновено гледам видеоклипове със спойлери преди време, но не го направих в този случай и се радвам, че не го направих, защото имаше изключително добри моменти! Това е много добър екшън, пълен със забавление филм. Определено виждам на хоризонта още продължения за тези двамата.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани