Fly Me to the Moon / Покажи ми Луната

| | | | | |
Fly Me to the Moon / Покажи ми Луната

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

В Покажи ми Луната се запознаваме с маркетинговия гений Кели Джоунс (Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да „продаде“ Луната, и непоколебимия командир Коул Дейвис (Тейтъм), който не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи. Искрите между двамата пламват истински, когато Кели се захваща за работа и създава пълен хаос в и без това сложната задача, с която Коул е натоварен. Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала ѝ, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант. Тогава обратното броене наистина започва...

Тагове

Държава: United States, United Kingdom

Коментари, мнения и ревюта

12-07-2024


7/10 Типичен филм със забавен акцент

Имах късмета да видя този филм на предварителна прожекция и, честно казано, беше точно това, което очаквах.

Филмът със сигурност е една от по-добрите романтични комедии от последните години. Имам чувството, че този вид филми бавно умират, така че е наистина хубаво жанрът да получи свеж полъх. Той използва подобна формула като много други филми от този тип, усеща като шаблон с няколко модификации.

Филмът се развива на фона на космическа надпревара, което е нещо уникално за този филм. Едно от най-добрите неща, които филмът постига, е как създава тази фалшива история, която изглежда донякъде правдоподобна.

Чанинг Тейтъм и Скарлет Йохансон! И двамата изключителни актьори. Нито една от ролите им не е много дълбока или изискваща много емоции, но и двамата успяват да ги изиграят прекрасно. Химията, която споделят, е невероятна и напълно бих се съгласила да видя още един филм с тях.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани