Twisters / Туистърс

| | | | | |
Twisters / Туистърс

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

„Туистърс" e продължение на култовия филм от 1996 г. Този път в битка със свирепата сила на торнадото ще влязат Дейзи Едгар-Джоунс („Където пеят раците“, Normal People) и Глен Пауъл („Топ Гън: Маверик“, „Обичам да те мразя“).

Това лято се пригответе за епично и опустошително бедствие, изпълнено с адреналин, което ще ви изправи пред една от най-разрушителните сили на природата. Кейт и Тайлър се озовават в епицентъра на няколко бури в Оклахома в битка за живота си. Те трябва да обединят сили, за да предскажат и по възможност да опитомят величествената сила на тази стихия.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

12-07-2024

7/10 28 години по-късно получаваме това и е доста добро

След торнадото от втора категория, което се приземи в Мичиган преди два месеца, точно този филм ще е идеален за сезона на торнадата.Сюжетът се сгъстява, когато Кейт е привлечена обратно в откритите равнини от приятеля си Хави (номинираният за "Златен глобус" Антъни Рамос), за да тества нова революционна система за проследяване.

Тук тя пресича пътя си с Тайлър Оуенс (Глен Пауъл), очарователна и безразсъдна суперзвезда в социалните мрежи, която се радва на публикуването на своите приключения по време на преследване на бури. Динамиката между Кейт и Тайлър добавя интересен пласт към историята, като осигурява както конфликт, така и приятелство. Филмът има и своите недостатъци. Някои критици изтъкват, че той е по-малко реалистичен от оригиналния "Туистър" по отношение на преследването на бури и безопасността. Той би могъл да бъде вълнуващо приключение, което съчетава убедителни герои, зашеметяващи специални ефекти и завладяващ сюжет

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани