A Quiet Place: Day One / Нито звук: Ден първи

| | | | | |
A Quiet Place: Day One / Нито звук: Ден първи

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Поразителната предистория Нито звук: Ден първи ни пренася из оживените улици на Ню Йорк, където ставаме свидели на ужасяващите първи мигове от коварния пейзаж на едно общество на ръба на колапса и катаклизмите, които потапят света в тишина.

Когато мистериозни създания със свръх обострен слух завладяват града, мълчанието се превръща в единственото средство за оцеляване. Несравнимата Лупита Нионг'о се превъплащава в ролята на Самира, която всячески се бори да спаси себе си и близките си насред настъпилия хаос. Героинята се изправя срещу суровата реалност, за да разкрие тайните, които се крият под повърхността.

С опасност, дебнеща зад всеки ъгъл, тя влага цялата си смелост и енергия, за да надхитри смъртоносните хищници, които безпощадно вилнеят в търсене на следващата си плячка.

Тагове

Държава: United States, United Kingdom

Коментари, мнения и ревюта

04-09-2024

6/10 Губи се същността

Този филм не беше лош, но можеше да се казва Нито звук 3. Трябваше да се фокусира повече върху извънземните, защо, къде и как идват. Дори как са успели да определят начина на ловуване и такива фри извънземните. За мен подобни неща биха били по-добра предистория.

Наистина ми хареса емоционалният аспект, който беше вписан в историята, но започнах да усещам, че тази сюжетна линия стана по-фокусирана, докато филмът продължаваше, а извънземните се превърнаха във фон.

Специалните ефекти бяха страхотни. Дизайнът на извънземните беше същият като преди. Мисля, че филмът щеше да спечели, ако беше по-фокусиран върху извънземните и изграждането на борбата срещу тях.

0


25-08-2024

8/10 Може ли котка да спечели награда за най-добър актьор в поддържаща роля???

Филмът ми хареса в по-голямата си част. Много jump scares, което е причината да обичам страшните филми. Актьорите бяха страхотни. Актрисата, която играеше Сам, беше абсолютно прекрасна в ролята си. Когато тя се страхуваше, аз се страхувах когато я болеше изпитвах съпричастност. Харесвам Нито звук заради абсолютната тишина .
Очевидно в този имаше повече шум, но тишината беше перфектно използвана.

Сега за най-хубавата част. Котката Фродо. Изигран от две котки и БЕЗ CGI (което прави котешката игра още по-невероятна) Фродо задържа вниманието ми през целия филм. Иска ми се котка да спечели наградата за най-добър поддържащ актьор, защото Фродо открадна шоуто.

0


12-08-2024

6/10 Изглежда добре, звучи добре, добра игра...и това е всичко.

Въпреки че от време на време дърпа старите сантиментални струни на сърцето, Тихото място:
Ден първи предлага нулеви отговори за това какво се е случило по време на първоначалното нашествие.

Вярно е, че "скриването на чудовището" е от съществено значение в някои случаи, но вече сме в три филма, знаем какви са те и ЖЕЛАЕМ да знаем повече за тях. Но уви, нищо.

Двамата главни герои са солидни, но им е дадено много малко по отношение на действието, защото няма какво да се прави. По-ранните части, особено първата, имаха начин постоянно да повишават напрежението от началото до края, държейки героите в нещо, което се усещаше като истинска опасност през цялото време. Тук не е така; чудовищата винаги са някъде в далечината, като да гледаш лъв в зоологическа градина, който едва подава глава от пещерата си, за да хапне, а после се прибира, за да подремне.

Мимолетните моменти, в които виждаме чудовищата, са технически впечатляващи и показват уменията на режисьорите. Въпреки това никога не се усеща опасност за нашите двама герои или за тяхната котка.

Когато правиш предистория, рекламирана като "Какво се случва в първия ден", и тя не го показва, с малко напрежение, без покрита нова територия или дадени отговори, е трудно да не се чувстваш разочарован.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани