Slow Horses / Куци Коне

| | | | | |
Slow Horses / Куци Коне

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

В „Слау Хаус“ се изхвърлят членове на разузнавателната служба, които са се провалили: оставили са служебно досие във влака, провалили са наблюдение или са станали ненадеждни в пияно състояние. Те са бедните роднини на службата. Най-бавният кон и най-огорченият сред тях е Ривър Картрайт, чиито дни минават в преписване на разговори от мобилни телефони. Но когато един млад мъж е отвлечен, а похитителите му заплашват да го обезглавят на живо в интернет, Ривър вижда възможност да изкупи вината си. Но дали жертвата е тази, за която се представя на пръв поглед? И каква е връзката на похитителите с изпаднал в немилост журналист? Докато часовникът отмерва времето за екзекуцията, Ривър открива, че всеки от замесените има свой собствен план

Тагове

Държава: United Kingdom, United States

Коментари, мнения и ревюта

20-08-2024

8/10 Сериозен шпионски сериал!

Slow Horses е доста добър шпионски трилър, който определено си заслужава да се гледа. Никога не съм чел книгите, така че не знаех много за него, но отзивите бяха страхотни, така че му дадох шанс. Гари Олдман е страхотен както винаги и води много талантлив актьорски състав. Олдман е бил толкова страхотен в толкова много филми/сериали, че е трудно да се следи, но това е абсолютно едно от най-добрите му изпълнения досега! Трябва да призная, че първите два епизода започнаха малко бавно и ми беше трудно да вляза в тях, но към края на втори епизод наистина се раздвижи и оттук нататък ще ви държи в напрежение и ще гадаете какво ще се случи по-нататък! Сериалът вече е подновен за още 2 сезона (до четвърти сезон), което е почти нечувано, така че това трябва да ви подскаже колко добър е този сериал. Ако си търсите нов сериал за гледане и си падате по шпионски трилъри, тогава опитайте... няма да останете разочаровани!

0


08-08-2024

9/10 Най-накрая! Добър шпионски сериал - от британците, разбира се!

Страхотен актьорски състав от истински герои - Гари Олдман - с него не можеш да сбъркаш. И същото с всички останали. Най-накрая сериал, който не е полиран и красив, но има много живец и история.

Изгледах целия първи сезон за една вечер. Нямам търпение за сезон 2.

Нещо интересно, което да очакваме с нетърпение!

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани