The Acolyte / Аколитът

| | | | | |
The Acolyte / Аколитът

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

„The Acolyte“ ще отведе зрителите в галактика, в която властват тайни и загадки и се зараждат мрачни сили в последните дни от ерата на Републиката. Един бивш ученик-падуан се среща отново с нейния учител-джедай, за да разследват поредица от престъпления, но силите, срещу които те се изправят, се оказват много по-зловещи, отколкото някой някога би могъл да си представи…

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

25-08-2024

3/10 Не отговори на очакванията ми

Въпреки че отзивите за "The Acolyte" бяха предимно смесени, аз все пак очаквах с нетърпение този филм още от момента, в който за първи път чух за него, защото съм фен на "Междузвездни войни". След това видях трейлърите и вълнението ми нарасна още повече, но трябва да кажа, че след като изгледах първите няколко епизода от този сезон, трябва да се съглася с повечето и да кажа, че това е предимно незапомнящо се. Въпреки че знам, че е по-добре, вероятно все пак ще му дам още няколко епизода, за да видя дали ще се подобри. Ако сте фен на "Междузвездни войни" като мен, тогава вероятно трябва да опитате, за да се убедите сами, но не тръгвайте към него с големи очаквания, защото няма да ги оправдае.

0


25-08-2024

8/10 За сега ми харесва.

По дяволите, не. Това са "Междузвездни войни", каквито никога не сме виждали на живо. Дайте му шанс. Това е мистерия с убийства - което може да е малко разочароващо като седмично издание - но би трябвало да е бинго, след като излязат всички епизоди. Харесва ми да виждам джедаи с недостатъци. Обичам да виждам различните видове извънземни. А мистерията ме прикова, защото не тръгнах да я гледам с изпълнени с омраза очаквания, зададени от рейгърите в YouTube. От 40 години съм фен на "Междузвездни войни" и ми харесва, че получаваме истории като "Аколитът", чието действие се развива във вселената. Това ме кара да се надявам, че в бъдеще ще видим нещо като адаптация на "Death Troopers". Както и да е, гледайте сериала с отворено съзнание.

0


18-08-2024

2/10 Трябваше да е по-добър

Току-що приключих с гледането на "The Acolyte" и първата дума, която ми идва наум, е "разочарование". Наистина се надявах на нещо по-добро. Аз съм фен на Междузвездни войни, така че наистина очаквах с нетърпение това. Признавам, че визуалните ефекти тук са невероятни. Актьорската игра също не беше ужасна, лошо е писането, което изглежда е постоянният проблем с тези сериали за Междузвездни войни, с изключение на Мандалорианецът, който беше страхотен. Когато писането е толкова лошо, тогава няма значение кои са актьорите или колко добре изглежда сериалът, защото той все още е лош сериал. Надявам се, че това ще се подобри, ако направят още един сезон, но не разчитам на това.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани