The Watchers / Наблюдателите

| | | | | |
The Watchers / Наблюдателите

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Не можете да ги видите, но те виждат всичко След като се губи в непозната и мистериозна гора в Ирландия, 28-годишната художничка Мина се опитва да открие пътя към дома. В стремежа си да намери изход, момичето се озовава в капан, заедно с още трима непознати. Всяка нощ страховити същества ги наблюдават и преследват, подлагайки живота им на карта.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

07-06-2024

6/10 - Обещаващ дебют

Много филмови критици са предсказуеми. Дъщерята на Шаямалан има подход към правенето на филми и разказването на истории, който не се различава от този на бащата, и всъщност филмът е приет с леки отзиви :)

Но честно казано, на мен доста ми хареса. На първо място, не е супер страшен, но е мрачен и има своите доста тревожни моменти. Звуковото оформление е на високо ниво. Историята е достатъчна, а също и интересна, като цяло филмът те държи в напрежение до края. Това е типично за филмите на Шаямалан-баща.

Не е филм за кинокритици, но е добър филм с атмосфера и фолклор за зрителите в киносалоните. Също така е pg13, така че е подходящ за по-широка аудитория.

0


07-06-2024

6/10 - Не е лош, всъщност ми хареса

Харесвам филми с добра история и богато изграждане на свят. Въпреки че оценката ми за този филм е 6/10, той все пак ми хареса и го гледах с удоволствие. Това е трилър и мистерия, които ме държаха в напрежение, тъй като исках да разкрия всяка загадка. Съществата бяха ужасяващи, не искам и да си помислям какво ще стане ако се сблъскам с някое от тях.

Съгласявам се с някои от отзивите, че част от героите ми се сториха странни и никой нормален човек не би постъпил по начина, по който постъпиха, ако беше в такава ситуация.

Едно нещо, което можеше да окаже голямо влияние, е добавянето на малко романтика в края - ще разберете, когато го гледате. Като цяло това не е умопомрачителна история, но ми хареса.

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани