The Strangers: Chapter 1 / Безликите: Глава първа

| | | | | |
The Strangers: Chapter 1 / Безликите: Глава първа
Video Thumbnail

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

„Безликите: Глава първа“ поставя началото на нова хорър трилогия. Младите влюбени Мая и Райън са на романтично пътешествие из страната, когато в деня от петата им годишнина, колата им се разваля в близост от малко градче.

Двамата решават да не позволяват на обстоятелствата да провалят плановете им, затова наемат романтична изолирана къща в гората. Докато се наслаждават на тишината и спокойствието на малкия град, те изобщо не подозират, че това просто е параван, прикриващ нещо мрачно и злокобно.

Атмосферата бързо се променя, когато двамата осъзнават, че вилата съвсем не е безопасно място. Вместо да се насладят на романтична обстановка, те прекарват нощта, борейки се за живота си срещу трио маскирани нападатели.

Започва смъртоносна игра на котка и мишка, за която ще са им необходими смелост и хитрост. Ще успеят ли Мая и Райън да преживеят тази дълга, ужасяваща нощ?

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

18-08-2024

5/10 - Изглежда като студентски филмов проект, римейк на оригинала

По мое мнение това е доста небрежна работа. И убийствата, и кинематографията бяха просто слаби. Безликите: Глава първа беше толкова провлачен, че ако можех да изрежа частите, които не бяха важни, нямаше да остане за гледане дори един час. Толкова много глупави грешки. Да, хайде да се надрусаме, за да си помисли гаджето ти, че халюцинираш. Да свирим на пиано, докато е пусната плоча, докато си във FaceTime с пълна сила на звука за мъртвата тишина пред къщата, така че всички в целия щат Орегон да те чуят. Мисля, че ще изчакам, докато излезе глава 2 и глава 3, за да ги гледам вкъщи на телевизора, защото това беше чиста загуба на време в салона и пари за билет.

0


25-07-2024

7/10 - Подобен на оригинала, с допълнителен стремеж към франчайз.

“Безликите: Глава първа” е доста добър филм на ужасите с обещаващо начало и някои вълнуващи моменти на напрежение. В него двойка посещава малък град. Получават странни погледи от всички местни жители. И са блокирани в хижа на airbnb, защото колата им не работи. А трима непознати се опитват да проникнат вътре.

Сюжетът е добър. Много подобен на оригинала. Има страхотен актьорски състав. Музиката е добра. Режисурата и вълнението са добри. Сценарият на филма е изпълнен с глупави герои, вземащи глупави решения. Е, можеше да бъде и по-страшен, но все пак се се е получил добре.

0


13-06-2024

1/10 - Идва моментът да осъзнаете, че времето ви е твърде ценно, за да го губите

Този филм беше ужасен по толкова много причини. Карикатурни герои и клишета от началото до края. Добре де, може би ако сте на 12 години и никога не сте гледали някой от безбройните филми със СЪЩИЯ СЮЖЕТ, може би ще бъдете заинтригувани.

Имаше много неуспешни опити за напрежение. Проблемът е, че няма никаква причина да ви е грижа какво ще се случи с тази двойка. И какво става с устните на момичето? Дали я е ужилила пчела?

Пример за брилянтен диалог идва, когато се опитват да излязат от ресторанта, а колата не иска да запали. „Какво става?“ - пита тя. „Колата не иска да запали“, отговаря той.

По-късно двойката се опитва да се скрие от лошите момчета, като бяга през същата гора, викайки един друг и използвайки високоговорителя.

Този филм има НАЙ-ГОЛЯМОТО количество клишета и стереотипи от всички филми, които някога сте гледали.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани