Abigail / Абигейл

| | | | | |
Abigail / Абигейл

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Филмът разказва за група престъпници, които отвличат Абигейл – млада балерина, дъщеря на богата и влиятелна фигура от подземния свят. Всичко, което те трябва да направят, за да получат откуп от 50 милиона долара, е да наблюдават момичето цяла нощ в изолирано имение. Но когато похитителите започват да изчезват един по един, те осъзнават, че Абигейл съвсем не е нормално момиче и откриват, че децата могат да бъдат същински чудовища.

Отдаващ почит на един от най-популярните и устойчиви поджанрове на хоръра, Абигейл е смел и оригинален поглед към неостаряващите истории с вампири. Първият трейлър разкрива пропитата с много кръв и напрежение атмосфера на филма и ни запознава с основните герои в историята, изиграни от редица млади и отвъртени звездни таланти, сред които Мелиса Барера, Дан Стивънс, Катрин Нютън, Джакарло Еспозито, покойния Ангъс Клауд и прелестната Алиша Уиър като деликатната, но ужасяваща балерина вампир Абигейл.

Тагове

Държава: Ireland, United States, Canada

Коментари, мнения и ревюта

11-07-2024

5/10 - Пропилян потенциал

Рядко се случва филм на ужасите да разкрие развръзката си в трейлъра. И още по-рядко да задържи интереса ви, след споменатия основен грях, почти през цялото време, заради ярките герои, техните шеги и кървавите им финали.

Продуцентите на „Абигейл“ извършват първото кощунство още преди премиерата му, което води до провала му в киносалоните.

Режисьорът и сценаристите почти правят чудо, като все пак създават един завладяващ трилър, който губи сила точно в самия край.

Това е един балансиран филм. Поддържа темпото си, а монтажът му не позволява да се свали темпото. Последните 20 минути са леко объркани, сякаш сценаристите не са могли да измислят начин да го приключат.

До някъде ми хареса ми. Но имаше потенциала да бъде истинска класика.

0


10-06-2024

7/10 - Алиша

Смесена група престъпници отвлича Абигейл - млада балерина и дъщеря на влиятелен бизнесмен. Бандата си мисли, че ще се сдобие с милиони, но Абигейл ги очаква шокираща изненада.

Един от хорър акцентите на 2024 г. досега, който се справя добре в бокс офиса и е лесно да се разбере защо, определено е любим на публиката.

Един на пръв поглед обикновен трилър много бързо се превръща в кръстосващ жанра филм на ужасите. Филмът Абигейл е истинска смесица от стилове, той е глупав, забавен, с добро темпо и, разбира се, с много скокове от страх.

Много хубаво направен, добре заснет, с добра музика, която изненадващо не става прекалено натрапчива.

Наистина не можете да упрекнете нито едно от изпълненията, като голяма заслуга за това има младата Алиша Уиър, отлична в ролята на главната героиня. Мелиса Барера и Дан Стивънс са добри, но Уиър открадва заслужено шоуто.

0


23-04-2024

10/10 Забавен и оригинален вампирски филм!

Трейлърът на "Абигейл" ме привлече веднага, когато го гледах преди няколко месеца. Група престъпници отвличат дете с цел откуп и се оказва, че то е вампир! Кой не би искал да гледа този филм. Този филм е толкова луд и кървав, колкото изглежда в трейлъра, с някои добри обрати Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Джилет са свършили страхотна работа с този филм, наистина харесвам стила им на снимане. Ако сте харесали някои от другите им филми като "Готови или не" и "Писък 5 и 6", най-вероятно и този ще ви хареса. Мелиса Барера и Катрин Нютън се открояваха в този филм и свършиха чудесна работа. RIP Ангъс Клауд, всеки филм и сериал, който съм гледала от него, беше страхотен, като "Еуфория" и "Твоят щастлив ден", толкова е трагично това, което се случи, и ми се иска да можехме да видим как щеше да изглежда кариерата му, той тъкмо започваше. Препоръчвам ви да гледате този филм в киносалон, за да получите пълен ефект. Ако искате да прекарате една забавна вечер в киното, отидете и вижте този страхотен кървав вампирски филм на ужасите!

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани