Back to Black / Ейми Уайнхаус: Back to Black

| | | | | |
Back to Black / Ейми Уайнхаус: Back to Black

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Нейната музика. Нейният живот. Нейното наследство. Този април, само в кината, Ейми Уайнхаус: Back to Black ще предложи на зрителите безпрецедентен поглед към вдъхновяващата, но и трагична история на една от най-ярките и иконични фигури в света на съвременната музика. Разказан от гледната точка на Ейми и вдъхновен от дълбоко личните ѝ текстове, филмът проследява ранния възход на певицата към славата, разкривайки човека зад феномена и бурната любовна връзка в центъра на един от най-легендарните музикални албуми на всички времена.

Сценарият на Ейми Уайнхаус: Back to Black е дело на номинирания за БАФТА и имащ сериозен опит с биографичните и музикални филми Мат Грийнхалч (Контрол, Film Stars Don't Die in Liverpool), а на режисьорския стол сяда Сам Тейлър-Джонсън, която работи с Грийнхалч по номинирания за четири награди БАФТА Младият Джон Ленън. В ролята на Ейми Уайнхаус влиза обявената от Screen International за „звезда на бъдещето“ Мариса Абела (Industry), която изпълнява и голяма част от най-емблематичните песни на звездата.

Тагове

Държава: France, United Kingdom, United States

Коментари, мнения и ревюта

30-05-2024

10/10 Фантастичен

Току-що го гледах днес и ми хареса адски много. Беше ми трудно да не пея. Мариса Абела беше невероятна в ролята на Ейми Уайнхаус и със сигурност заслужава Оскар. Ще бъда разочарована, ако не получи такъв. Момчето, което играеше баща ѝ, също беше много добро. Всъщност всички актьори бяха много добри. Този биографичен филм проследява Ейми от тийнейджърката до нейната смърт. Показва трудната ѝ битка с алкохолизма и наркотиците, както и любовтта на живота ѝ Блейк, и наистина е сърцераздирателен образ. Връзката с баба ѝ е прекрасна. Гледайте този филм, особено ако сте фенове на Ейми .....няма да останете разочаровани. Аз ще го гледам отново само заради музиката. Абела наистина изпълняваше песните на Ейми чудесно.

0


20-05-2024

7/10 Добър филм

Филмът пресъздава демоните на саморазрушение и пристрастяване, които заобикаляха Ейми Уайнхаус и според мен не представя истински образа на съпруга и баща ѝ, тъй като те са показани като по-добри герои, отколкото са били.

Силни изпълнения, но според мен разочароващ край.

Пеенето на Мариса Абела е отлично и актьорската игра на всички е много силна. Просто не е достатъчно дълбока и омайна в цялостния резултат.

Пристрастяващата "любовна" история, ако това е било, е уловена добре и илюстрира този период в Лондон доста добре за всеки, който е по-млад зрител.

Преценете сами лека грешка във филма, когато тя излиза от затвора и в кадър е електрическо такси LEVC TXE, което всъщност не е било направено в този момент.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани