Civil War / Гражданска война

| | | | | |
Civil War / Гражданска война
Video Thumbnail
Video Thumbnail

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Една история за дистопично бъдеще на Америка разказва за екип журналисти, които се състезават с времето в опитите си да пристигнат във Вашингтон преди бунтовниците, чиято мишена е Белият дом.

Тагове

Държава: United States, United Kingdom

Коментари, мнения и ревюта

30-04-2024

6/10 Интересен, скучен, интересен, скучен, интересен КРАЙ
Разбрах филма и концепцията, но беше много недоизпипан и семпъл... Очаквах да е по-екшън и повече история, накрая исках да свърши. Беше прекалено предсказуем и просто не толкова интересен. Може ли просто да получим продължението на "28 седмици по-късно"? Трейлърите към този филм го правеха да изглежда като шедьовър, това, което усещах, беше посредствена документална драма с много предсказуеми герои. Всяка сцена беше предвидима и просто отлетя. Филмът просто не ме развълнува изобщо. Най-доброто описание на този филм е: THE PURGE MOVIE, WITHOUT ANY PURGING... Сериозно, беше точно като един от онези филми за "Чистка" от Блъмхаус, без да се убива... Не мога да повярвам, че си мислех, че това ще бъде наистина удоволствие. Дори финалът ми се стори просто нелеп и предвидим. Разбирам го, но просто изобщо не ми допадна. Давайте вече филми за зомбита.

0


25-04-2024

8/10 Част от шокиращо личния опит на участник във война

Когато за първи път гледах трейлъра, си помислих, че това ще е филм, който показва куп военни и политици, които се опитват да измислят някакви стратегии, а главният герой просто се бие за една от двете страни, които играят ключова роля във войната, и накрая тази страна побеждава. Но напълно се лъжех.

Това е един привкус на военно преживяване, който ви показва жестокостта на истинската война. Толкова е безпощадно. Не ви обърква с големи разговори за политика, за сили и конфликти. Вместо това ви поставя в ситуация, която е лесно уязвима, а също и на самата фронтова линия на войната, всичко е свързано с преживяването, а не с това да ви разказва интригуваща история.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани