Arthur the King / Артър

| | | | | |
Arthur the King / Артър

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Десет дни и 700 километра – толкова е необходимо за създаването на нерушима връзка между професионалния състезател по Адвенчър рейсинг Майкъл Лайт (Марк Уолбърг) и мърляво улично куче на име Артър.

Заснет по невероятната им истинска история, филмът проследява Лайт в последния му отчаян опит да спечели състезанието на живота си, убеждавайки спонсор да подкрепи него и екипа му в Световното първенство по Адвенчър рейсинг в Доминиканската република.

Докато отборът е принуден да стигне отвъд границите на възможностите си, Артър променя представите ни за победа, вярност и приятелство.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

08-05-2024

7/10 Приключенска история с малко чувства

Артър е доста добър приключенски филм, който проследява Майкъл (Марк Уолбърг) и неговия екип, които отиват на състезание за издръжливост, което е 400 мили и ги води през Доминиканската република. По време на състезанието те се натъкват на бездомно куче, което ги води и следва по време на състезанието.

Сюжетът беше страхотен. В него има душа! Майкъл се сближава с кучето по време на състезанието, като кучето спасява един от тях от падане. Докато те вървят през труден терен. Историята може да бъде малко емоционална за любителите на животни.

Тя има страхотен актьорски екип начело с Марк Уолбърг.

Режисурата можеше да бъде по-добра, беше малко шаблонна за приключенски филм. Прекрасна история, но режисурата не предложи нищо ново.

0


20-03-2024

10/10 Ако харесвате кучета, това ще ви хареса

Абсолютно ми хареса този филм. Той няма да спечели никакви награди, но е много забавен. От началото до края ми хареса всяка минута от него. Този филм може да е труден за гледане за някои, носете си кутия със салфетки. Хубаво беше да видя Натали Еманюел във филм, отне ми по-голямата част от филма, за да осъзная откъде я познавам. Ще ви оставя да разберете това. Много вдъхновяваща приказка за любовта между човека и звяра. Кучетата са по-умни, отколкото често си мислим, и са много лоялни. Пейзажите също са добре заснети и красиви. 10 звезди, заслужава си да се види в киното!

1


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани