The Walking Dead: The Ones Who Live / Живите мъртви: Тези, които живеят

| | | | | |
The Walking Dead: The Ones Who Live / Живите мъртви: Тези, които живеят

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Сериалът развива сагата на емблематичните си герои Рик и Мишон. Те са разделени от големи разстояния, невъзможни предизвикателства и са сенки на предишното си аз. На територия, разтърсвана от конфликт с немъртвите и борба срещу живите, двамата трябва да осмислят връзката си. Противници ли са или партньори? Оцеляващи или пълнокръвни хора? Дали раздялата ги прави безжизнени като зомбита и дали ако възстановят връзката си, ще станат пак каквито са бяха? По какъв начин ще завърши тяхната любовна история.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

25-05-2024

9/10 Хубаво е да видим тези двамата отново

След години чакане, най-накрая е тук. The Walking Dead: The Ones Who live връща историята на Рик и Мишон. Чакахме това в продължение на 4 години и то не ни разочарова. Има вид и усещане на блокбъстър филм. Рик и Мишон са двама любимци на феновете и двамата главни от оригинала. В крайна сметка те се влюбиха и създадоха семейство, а този сериал продължава тяхната любовна история. Андрю Линкълн (Рик) и Данай Гурира (Мишон) са добри както винаги. Всички, които са чакали завръщането на Рик, няма да останат разочаровани. Има солидното сценарий от добрите години на оригинала и страхотната актьорска игра, която ни накара да обикнем тези герои. Не мога да кажа достатъчно за трите нови спинофа досега. И трите са по-добри от всичко до сега в TWD светът.

0


21-05-2024

10/10 Изключителен

Този спиноф на "Живите мъртви" е задължителен за гледане от всеки фен. Беше изключителен от първата до последната минута. Това е сериал, в който не можеш да играеш на телефона си, да готвиш вечеря или да правиш нещо друго, той изисква цялото ти внимание. Това е сериал, който никога не се изчерпва. Не си спомням някога да ми е било скучно, дори за един епизод. Обичах всяка секунда от всеки епизод и мисля, че и вие ще го харесате, ако му дадете шанс. Всъщност много ми харесаха и трите спинофа досега, но този ми е най-любим. Вече го изгледах два пъти от началото до края. Това е най-близкият до перфектния финал за Рик и Мишон, който някой би могъл да поиска.

0


18-03-2024

9/10 По-добре от очакваното

The Walking Dead: Живите може би е най-добрият от всички спинофи. Първоначално се колебаех дали да гледам тези спинофи, като се има предвид, че последните няколко сезона на "Живите мъртви" и "Страх от живите мъртви" бяха толкова нагоре-надолу (а другите спинофи бяха направо ужасни), но всъщност и трите нови спинофа ми харесаха много повече, отколкото очаквах. Това е филмът, който всички очакват с нетърпение от години насам. Първоначално обявиха договор за 3 филма за продължаване на историята на Рик Граймс, който трябваше да се случи още през 2020 г., но така и не се случи. След това го промениха на този спиноф и аз го харесвам. Андрю Линкълн и Данай Гурира се завръщат в ролите си на Рик и Мишон. Надявам се да продължат да правят няколко сезона от това, както правят с другите два спинофа, защото всички те бяха страхотни.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани