Damsel / Принцесата и драконът

| | | | | |
Damsel / Принцесата и драконът

Стрийминг платформи

Резюме

В "Damsel" Мили Боби Браун играе ролята на младата принцеса Елоди, за която е предвиден уреден брак. За неин късмет, бъдещият й съпруг изглежда като мъж-мечта. След като отпътува за новия си дом обаче, Елоди открива, че това е само фасада и че нейният принц е всичко друго, но не и мъж-мечта, както и че той и семейството му са я отвели там със зловеща цел. Семейството има огромен дълг към древен дракон и планира да принесе принцесата в жертва на звяра. Хвърлена в ямата, без да може да разчита на никого, освен на себе си, героинята на Боби Браун ще трябва да се превърне в собствения си спасител, ако въобще има някаква надежда за оцеляване.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

22-05-2024

3/10 Куц

Гледането на който и да е епизод на Xena: Warrior Princess е по-интересен и забавен от това - най-глупавият сюжет, който не е нищо друго освен претопяване на добре познати идеи с обрати, които човек вижда на километри напред. Това наистина е най-посредственият филм, повече или по-малко бездушно претопляне на добре познати и преизползвани истории, сплетени без особени умения и креативност.

Както и да е, "Дамзел" е като твърде много филми в наши дни - продуциран, режисиран и написан от хора без никакво сърце за филмовото изкуство.Това вече не е изкуство, а работа. Какво друго? Продукцията и актьорската игра са достатъчни, специалните ефекти се лутат между солидното и доста лошото кино на компютърна игра. Финални думи: "Дамзел" е скучен, излишен, генеричен и толкова пластмасов, колкото и да е - няма нито един герой, за когото човек да се интересува истински, защото, ами, всички те са просто копие на копие на копие. А откровението или обратът накрая е толкова предвидим, че наистина просто куца.

0


24-04-2024

7/10 Добър филм. Това е всичко.

Наистина не разбирам защо хората очакват шедьоври от всяка нова филмова премиера.

Дамзел е забавен, развлекателен, специалните ефекти са наистина добри, по-добри от последните летни блокбъстъри с по-големи бюджети (въпреки това, което казва IGN), а сюжетът доставя точно това, което продава. Това не е индийски филм, който печели Оскар, и не претендира да бъде такъв.

Престанете да се опитвате да търсите изкуство във всичко, както има шедьоври на Бетховен и EDM музика от Tomorrowland, за да се скача само, има и филми, на които да се възхищавате с всичките си сетива, и филми, на които да се наслаждавате в неделя вечер.

Филмът е добър и не заслужава да бъде разбиван, защото хората са търсили в него поредния Списък на Шиндлер.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани