Dune: Part two / Дюн: Част втора

| | | | | |
Dune: Part two / Дюн: Част втора

Стрийминг платформи

Резюме

“Дюн: Част втора” ще ни покаже митичното пътуване на Пол Атреидски, който ще се обедини с Чани и фремените, за да отмъсти на хората унищожили семейството му.



Изправен пред избора между любовта и съдбата на вселената, Пол ще трябва да предотврати едно ужасно бъдеще, което само той може да предвиди.

Тагове

Държава: United States, Canada

Коментари, мнения и ревюта

27-05-2024

9/10 Невероятен филм

Гледах филма на кино и бях разтърсен. От началната сцена чак до надписите не почувствах скука, което е впечатляващо за филм с продължителност 2 часа и 45 минути.

Филмът е абсолютен визуален спектакъл, който вероятно ще спечели няколко "Оскар"-а за звуков монтаж, картина и т.н., а бойните сцени са хореографирани фантастично. Както казах в началото, гледайте този филм!

0


18-05-2024

8/10 Получих всичко, което исках от този филм, чакам 3тата част

Филмът е страхотен, макар и не без недостатъци, но дори и с тях не те лишава от преживяване, атмосферата е невероятна и се чувстваш като в света на Аракис. Музиката във филма беше една от любимите ми части, защото се вписва перфектно в света и ти помага да се потопиш още повече. Мисля, че езиците бяха реализирани много добре, до степен, в която мога да си представя, че това е истински език. Както казах, този филм не е безупречен, той има своите недостатъци, имам чувството, че много от идеите можеха да бъдат развити по-добре и бих искал да видим повече от пустинята и южната част на Аракис. Това е наистина забавен и страхотен филм и го препоръчвам горещо.

0


18-03-2024

10/10 Аракис е истински. Повярвайте ми, виждал съм го.

Паметно произведение на киното. А в комбинация с част 1 получаваме една от най-великите адаптации в историята на жанровата литература.

Ясно е, че всички на снимачната площадка са били наясно, че работят върху нещо специално - защото буквално всеки един човек в тази продукция е внесъл своята игра за едно наистина невероятно техническо постижение. И безспорно най-доброто изпълнение на актьорски екип в блокбъстър от "Задругата на пръстена" насам.

Изпълнен до съвършенство, едновременно уникално красив, предизвикващ размисъл и отвъд ВЪЗДУХА. Дейв Баутиста се бие с някого до смърт, докато виси на външната страна на хеликоптер, който се изстрелва от небето - и това дори не достига до Топ 10 на екшън сцените във филма.. По-добро от това просто няма.

0


05-03-2024

10/10 Това е, от което се нуждае Холивуд!

Страхотна история с чудесен режисьор/продуцент. Най-доброто, което студиото може да направи, е да се махне от пътя и да остави творците да създават изкуство.

Дюн, част 2 е креативен, красив, трагичен и хипнотизиращ. Нито веднъж не ми стана скучно или не предусещах какво ще се случи по-нататък. Не съм чел книгата, така че нямам с какво да я сравня.

Денис Вилньов продължава да ме изумява с усилията, които влага във всеки свой филм. Актьорската игра в този филм също беше на най-високо ниво. Гледахме го в IMAX и звукът беше разтърсващ. Ако ще гледате този филм, гледайте го на възможно най-големия екран.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани