Code 8: Part II / Код: 8 Част II

| | | | | |
Code 8: Part II / Код: 8 Част II

Стрийминг платформи

Резюме

В продължението на Code 8 Конър излиза от затвора и си намира работа в обществен център, след като е скъсал всички връзки с бившия си партньор Гарет. Опитът му да остане настрани от неприятностите обаче претърпява провал, когато е принуден да помогне на 14-годишно момиче да избяга от група корумпирани полицаи. Те използват нови роботизирани K9, за да проследят хлапето и Конър няма друг избор освен да се обърне отново към Гарет и неговия екип за помощ, но може ли да се довери на човека, който го е вкарал в затвора?

Тагове

Държава: Canada, United States

Коментари, мнения и ревюта

06-03-2024

3/10 Доста скучно

За този филм няма какво толкова да се каже, и може би това е част от проблема, просто няма какво да се каже, защото всъщност нищо не се случва, дори когато нещо се случва, просто е скучно.

Не съм сигурен колко такива сериали има, изроди и мутанти със суперсили, които трябва да избягат от жестокото общество, което не ги разбира, концепцията вече е изтъркана и слаба, всички знаят това, освен Netflix, които просто преоткриват колелото отново и отново.

Можете бавно да гледате тази поредица с едно око, не е пълна катастрофа, но всъщност не виждам причина защо да го правите, може би ако това е единствената останала поредица, която не сте гледали.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани