Cybercrime / Киберпрестъпност

| | | | | |
Cybercrime / Киберпрестъпност
Video Thumbnail

Актьорски състав

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Филмът “Киберпрестъпност” е с основна тема за опасностите в интернет. Сценарист и режисьор е Атанас Михайлов. Филмът е съвместен проект на Кино академия за таланти (продуцент) и ГДБОП - дирекция „Киберпрестъпност” и е създаден по действителни събития. Сред темите във филма са случайните запознанства в социалните мрежи, които често се превръщат в кошмар, изнудваните момичета от педофили, както и училищния тормоз между съученици, които се снимат тайно в съблекалните след час по физическо и пускат видеата в интернет.



„На всеки 37 секунди се извършва по едно интернет престъпление някъде по света“, казва режисьорът и сценарист Атанас Михайлов.



Във филма участват Александър Велев, Явор Колев, Тервел Пулев, известният телевизионен и радио водещ – Ники Кънчев и други.



Филмът има важната мисия да бъде своеобразен учебен материал, когато служители на ГДБОП разговарят с ученици в училищата и им разясняват опасностите от пребиваването в интернет.

Сред останалите актьори във филма са адвокат Доби Главинчева, Емил Костов, Радослав Колев (познат ни от „Фермата“ по BTV) Тодор Шейнов, Василена Спасова, Кристина Барганска, Самоел Ованесян. Във филма участва и Явор Колев, създател на отдел Киберпрестъпност (в момента е директор на ИТ и Киберпрестъпност в Лев Инс) – той е създател на иницативата „Пази детето в интернет”.

Тагове

Държава:

Коментари, мнения и ревюта

20-02-2024

7/10 - Изненада

Невероятен, синтезиран прочит на реалността! Много истини, събрани в кратко време. И децата ни, лутащи се, обладани от нереалистични кибер обещания. Поздравления за екипа, който стои зад този филм!

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани